Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-17, 16:03
miglu149 trochę trudno porównywać LO do gimnazjum
Zzielona napisał/a:
Dla mnie kujoństwo to nie jest żaden przejaw inteligencji. Znam wiele ludzi, którzy posiadają dość niską średnią są naprawdę mądrymi i inteligentnymi ludźmi, którzy tak naprawdę potrafią znacznie wiele aniżeli te wszystkie kujony
to wszystko dopiero wychodzi na poważniejszych egzaminach np. w mojej klasie osoby lepiej uczace się dostały gorsze wyniki niż te które, do nauki szczególnie się nie przykładaja
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-17, 16:42
W ogóle tak przeczytałam swoją wypowiedź i złapałam się za głowę... Ja chyba byłam pijana jak to pisałam .
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-11-17, 17:01
W podstawówce wszystko olewałem i miałem czerwony pasek. Jak sobie robiłem u psychologa IQ to miałem 148 ale teraz mam chyba 130 z hakiem Jestem corasz głupszy
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-17, 21:03
Zzielona, a co w Twojej wypowiedzi nie tak ;]
Ja nigdy nie miałem czerwonego paska i nigdy mieć nie będę, bo po co? Włożę sobie ten kawałek papieru to teczki i będę sobie wyciagał i wzdychał do niego? Nigdy nie prosiłem nauczycieli o naciaganie, bo brakuje mi do paska, choć nie raz brakowało tylko kilka setnych.
Lepiej stać obok wyścigu szczurów i mieć olej w głowie, a nie udawać, że się go ma
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-17, 22:52
Krzysiek napisał/a:
Zzielona, a co w Twojej wypowiedzi nie tak ;]
Chodzi o stylistykę mojej wypowiedzi... Woła o pomstę do nieba!!!
Krzysiek napisał/a:
Ja nigdy nie miałem czerwonego paska i nigdy mieć nie będę, bo po co?
Ja miałam przez wszystkie trzy lata gimnazjum i z roku na rok moja średnia rosła rosła i wyrosła do naprawdę sporej. Nie chwaląc się... Zawsze byłam jedną z lepszych w klasie, ale nigdy nie uważano mnie za kujona czy temu podobnego stwora, bo takowym nie byłam. Jak trzeba było to się nauczyłam i tyle. Nie ryłam dzień i noc bo moje życie nie jest warte takich poświęceń .
Wysłany:
2009-05-07, 11:54Koleżanka internetowa najlepsza z problemami;D
Jedna dziewczyna ze szkół ma porąbanego nauczyciela.Wszystkie kujonki chwali i mówią ze są najlepsze.A wcale tak nie jest.One klną,palą,i piją.Natomiast te takie gorsze nie są takie zła.Prócz tego że klną to nic.Ona mnie pyta co mas robić.Ja pytam was.
______________________________________________________ Kwa,kwa kotki dwa xD
o ja. xD Ja ogólnie się mało ucze, ale jak musze na jakieś kartkówki czy tam klasówki nauczyć sie definicji, to staram je na pamięć zapamiętać ale również je rozumieć.
A ucząc się słówekpo prostu próbuje je utrwalić sobie w głowie.
Z tym, że niektórzy nauczyciele sa tacy, ze jak nie powiedz regułki tak jak on sobie życzy to 'daswidania' . Jedynka w dzienniku i tyle. Także kuć też trzeba. :}
Ivana, nie rozumiem problemu, ale jesli chodiz o to czy ma kuć czy się uczyc no to niech robi to i to. Cóż za problem? jeśli umie sie je nauczyć tak, zeby zrozumiała to wykuć na pamięć też powinna potrafić. :}
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Ja mam dobre oceny a w domu się nie uczę prawie w ogóle. Czasem przed jakimś testem coś spojrzę. Co prawda to dopiero gimnazjum. Mam lepsze rzeczy do robienia niż nauka ;D
______________________________________________________ Co ma być to będzie a jak już będzie to trzeba się z tym zmierzyć.
Według mnie z wszystkich przedmiotów szkolnych liczą się najbardziej języki obce i matematyka. Języków najłatwiej nauczyć się za granicą, na wycieczkach, a w przypadku matematyki ważne są zdolności. Więc uważam, że ludzie z dobrymi ocenami z historii, biologii itd zawdzięczają je systematycznej nauce, a nie wrodzonej inteligencji
______________________________________________________ 333 prawie jak szatan ^^
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).