Na tym drugim. Ni ewiem co się dzieje ale nie da się oglądać
to raczej coś u ciebie
ostatnio znowu poświeciłem całą noc i za jednym razem oglądnąłem całą trzecią serię tego serialu. Przyznam, ze druga generacja jest już nieco inna a punktem wspólnym obu jest Effy (no i paru aktorów kolejnych planów).
Pierwsza i druga seria do głównie elementy dramatu z komedią, w trzeciej mieliśmy jak na razie na odwrót. Sporo na temat seksualnych przygód bohaterów, ale już jakby mniej nagości. Pokolenie Effy wybrało się do się do szkoły, w której uczyli się ludzie z pierwszych sezonów.
Ostatnio na profilu Dziagaa pojawiły sie również odcinki z sezonu 4, właśnie zabieram się za drugi odcinek
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Genialny serial ;D Chociaż 3 i 4 sezon był nieco hm...przesadzony w pewnych sytuacjach i strasznie irytował mnie Cook to i tak mi się podobało ;D Dużo Effy, wątek Naomi i Emily - super!
Teraz czekam na film Skins, gdzie zobaczymy ekipe z obu generacji
kończąc serię Misfits słyszałem zapowiedzi. Ostatnio miałem okazję odświeżyć pierwsze dwa sezony z pewną osobą. Spodobało jej się to i sama dooglądała w domu 3 i 4.
Ciekawi mnie ta wersja US, zapowiadają ją dość długo, ciekawe jak to wyjdzie, oby bez tego Łamerykańskiego plastiku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Właśnie niestety spodziewam się, że ten wszechobecny łamerykański plastik będzie. Zrobią coś na wzór plotkary lekko, tzn. bankiety i w ogóle wyższa sfera itp.
Brytyjskie, to dobre! Nawet bardzo, kinematografia i muzyka jedna z najlepszych, więc czekam na pewno z większą niecierpliwością na 5 sezon.
Podobnie jak Ty, też staram się zarażać ludzi tym serialem, to samo ma się z Misfits z resztą.
A wiesz co! Miałem się wypowiedzieć właśnie odnośnie Boston Public, ale zapomniałem. Oglądałem go bardzo, bardzo dawno temu i ostatnio nawet odświeżyłem sobie, ściągając jakieś tam odcinki, lubię, lubię.
Odnośnie Skins, amerykanie mogą się próbować na siłę odwzorować to samo i będzie nieciekawie, chociaż daję szansę tej produkcji. Tak samo daję szansę serialowi Bletki, nasz polski odpowiednik Skins, który też teraz wychodzi.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2011-01-12, 16:21
3. i 4. sezon średnio mi się podobał. Wątpię, żeby 5. przypadł mi do gustu, ale na pewno obejrzę.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2011-01-26, 13:39
Jestem bardzo ciekawa co wyjdzie z tego 5 sezonu i czekam z niecierpliwością
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).