Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-08-24, 20:00
Ostatnio nie wiedzieć czemu zmienił mi się zupełnie gust muzyczny. Od operowego Andrei Bocellego i zdecydowanie nie operowego Juanesa (nie żebym już tego nie lubiła) przeszłam do rocka. Pokochałam Green Day, Nickelback, Muse...
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-08-24, 21:44
Też czasami mam fazy (dłuższe lub krótsze) na inny gatunek, ale zwykle po jakimś czasie (najdalej po roku) wracam do house'u (którego w między czasie też słucham).
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-06-16, 22:35
Pop na poziomie, czasami rap, grime, r&b, czasami rock i metal. Ostatnio coś mnie wzięło na dubstep i d&b - czyli ogólnie słucham wszystkiego po troche.
ogólnie słucham tego, co mi się podoba, niemal wszystkich gatunków.
funky, jazz, alternatywa, rock, trip-hop, elektronika, industrial, pop, klasyka.
czyli Jamiroquai, Poluzjanci, Morphine, Bat For Lashes, Tom Waits, Basement Jaxx, Antony and the Johnsosn, Gonzales, Nine Inch Nails, Tool, Skalpel, Pink Freud, Prince, Dave Matthews Band i wiele, wiele innych.
Co się napatoczy, nie ograniczam się do jednego gatunku, choć jestem wierna cięższym brzmieniom. Lubię głównie brytyjski brudny rock i wszystko co wyjdzie z ust Maynarda
Ostatnio słucham Esbjorn Svensson Trio, The Bad Plus (jazz)
David Lang, Michael Gordon (muzyka współczesna)
Bjork (dla mnie to jest pop, ale to ma chyba inne nazwy)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).