Jako, że to opowiadanie nie pamiętnik, staram się pilnować terminu - raz na dwa tygodnie. Nie zawszę wychodzi, czasem coś wypadnie nie tak, wena ewidentnie zastrajkuje, Word odmówi współpracy itp. ale w większości przypadków się udaje.
Imię: Mateusz Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył/a: 10 Lut 2011 Posty: 72 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-09-28, 14:03
ja staram się jak najczęściej, na początku blogowania pisałem notki codziennie, teraz staram się, by chociaż raz na tydzień coś napisać, ale nie zawsze wychodzi.
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
mopsta Blogger.Klub
Imię: Jacek
Dołączył/a: 08 Maj 2011 Posty: 36
Wysłany:
2011-11-15, 16:35
Aktualizuję często. Są okresy, że codziennie, ale zazwyczaj tak raz na tydzień, dwa. W każdym razie jak już napisałem - często.
Od jednej do trzech notek w miesiącu, czasem zdarzają się miesiące, że nie ma wcale, aczkolwiek piszę bardzo obszernie, nieraz nad jednym wpisem pracuję kilka dni - zbieram materiały, szukam koneksji, piszę.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).