Ja tego przyznam, że nie oglądałem także sie nie wypowiem nt Onizuki, ale mogę polecić :
Kuroshitsuji, całkiem zajefajne anime, Hellsing to podstawa sensu bytu
I nie pamiętam jednego anime może znacie, x lat temu leciało jeszcze na rtl 7, anime było o chłopaku który znalazł królika z długaśnymi uszami który szalał za marfefkami (jak to kroolik ^^) a królik się zmieniał czasem w taki fioletowy diament. Za cholere nie pamiętam nazwy, kojarzycie coś ?
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Wysłany:
2012-02-02, 16:03Re: [anime] co polecacie ?
Inez napisał/a:
No dobra, przekonaliście mnie do obejrzenia jakiegoś filmu anime. Skoro wszystkim podobają się te kreskówki to znaczy, że coś musi w nich być i chciałabym się przekonać co. Jakie anime mi polecacie? Z góry mówię, że Czarodziejkę z Księżyca już oglądałam (jak byłam mała to była moja ulubiona bajka i cała wataha tych, które były tuż po Czarodziejce ) i nie mam ochoty oglądać bitew i lania krwi, dla mnie to nudne. Wobec tego jakie anime mi polecacie? Najlepiej jakieś o miłości, bez fantastyki (choć ta to jeszcze ujdzie). Proszę znawców o porady .
Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-07-18, 20:31
Berserk jest świetny, ale tylko stary serial. Trzyczęściowy film, który niedawno powstał opowiada o tym samym tylko w dużym streszczeniu i z użyciem efektami komputerowymi. To odświeżenie nie wyszło historii na dobre
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).