Wysłany:
2009-06-23, 14:42
Cytat
nie mam ochoty oglądać bitew i lania krwi (...) Najlepiej jakieś o miłości, bez fantastyki
Nana. To jest stworzone dla Ciebie
Cytat
Clannad i Love Hina.
Clannad jest chyba trochę zbyt płaczliwy? A Love Hina troszkę nagich ciał nie skąpi XD
Cytat
Ja poleciłabym Haruhi Suzumiya no juutsu
Jest tu i fantasty, po za tym, żeby dobrze skapować się w tym anime, trza znać inne tytuły, bo jest dużo podtekstów. Crossover'ów, czy jak to tam się nazywa
Cytat
ja polecam Aishiteruze Baby i Peach girl
Peach Girl jest tej samej autorki co Nana, więc podpisuję się Również polecam. (osobiście nie lubię tych tytułów, ale dla Inez wydają się być znakomite)
Nana i Peach Girl nie są tej samej autorki...Peach Girl stworzyła Miwa Ueda, a Nanę Ai Yazawa...
anime o miłości...zdecydowanie Peach Girl z którego miłość aż kapie! Nana jest genialna (i też tu dużo miłości), ale niestety kończy się nijak...jak coś polecam mangę, która opowiada dalsze losy bohaterów...
poleciłabym też Ayashi no Ceres, ale jest to fantasy ;/
Sama ostatnio szukam czegoś dobrego o miłości, ale nie trawię haremów, ecchi i strasznie dziecinnych wyglądów postaci...więc czekam na Wasze propozycje
Ja polecam Itazura na Kiss nie wiem czy ktos juz o tym pisal albo Special A chociaż to bardziej komedia niz romans ale da sie obejzec o i jeszcze hakushaku to yosei tez mozna obejzec mimo ze zawiera fantasy
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-08-05, 09:09
jeśli ktoś lubi fantasy z rozlewem krwi, to polecam Claymore, ale ostrzegam - 2-3 odcinki dziennie to max, co może wytrzymać przeciętny człowiek widząc tyle krwi
Czarodziejka z księżyca to też moja ulubiona bajka z dzieciństwa ^^ Do teraz mam kilka kaset z pełnometrażowymi filmami. Jak byłam mała to oczywiście jeszcze oglądałam Dragon Ball i Pokemony
http://anime.tanuki.pl/strony/ - tutaj możesz poszukać, poczytać, a na pewno znajdziesz coś dla siebie.
Love Hina - Jest świetne i zabawne
Chobits - Raczej spokojne i miłosne.
Great Teacher Onizuka - zabawne.
Tam gdzie są bijatyki i krew, ale i tak anime są spoko: Vision of Escaflowne ,Cowboy Bebop
(Cowboy Bebop: Knockin' on Heaven's Door - Film), Hellsing
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).