Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-01-17, 21:58
Ogólnie rzecz biorąc, to raczej mało wydaję, staram się oszczędzić większą sumę (jak taką już mam, to zbieram) na droższe rzeczy np jakiś czas temu kupiłam tablet
A tak poza tym to te drobne rozchodzą się na jedzenie w szkole, bilety na autobus, czasem jakiś ciuch lub kosmetyk
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-01-17, 22:43
Cytat
Ostatnio często kupuję książki - jestem egoistą i wolę je mieć wyłącznie dla siebie, bez terminów na przeczytanie
Ja zawsze jak mi się jakaś książka spodoba (nawet taka wypożyczoną, którą już przeczytałam) to ją kupuję, bo lubię do książek wracać
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
ciuchy przede wszystkim, i to niestety sporo xD
mam jeszcze ten problem, że na cenę patrzę przy kasie zazwyczaj, albo w przymierzalni jak mi się już bardzo spodoba >_> i leci na to dość sporo - a i tak nie mam się w co ubrać ;D.
dużo też wydaję na jedzenie w szkole i w ogóle >_<
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-01-18, 21:11
Ja wydaję pieniądze na różnego typu pierdoły i nagle zostaję bez grosza Dx.
Ostatnio często kupuję książki - jestem egoistą i wolę je mieć wyłącznie dla siebie, bez terminów na przeczytanie - wlepiono drugi raz, bo mój post został wycięty.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-01-22, 18:16
Na jedzenie! Zdecydowanie na jedzenie wydaję najwięcej.;p Potem są kosmetyki, bo łatwiej się je kupuje niż ubrania. Bielizna, to już taki fetysz. Uwielbiam kupować bieliznę i koniec.;D Gdzieś tam są jeszcze ciuchy, buty i biżuteria.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
malaczarna Blogger.Klub
Wysłany:
2012-03-08, 15:47
zdecydowanie jestem zakupoholiczką ubraniami wsumie handluje z mezem wiec mam teraz w czym wybierac, ale buty , torebki , dodatki i ksometyki to cala reszta
do inwestowania też się przydają, wtedy ma się z tego zysk (o ile robi cię to dobrze ), często na wiele lat do przodu i wtedy można sobie poszaleć z ciuchami i wyjazdami
Ostatnio sporo wydawałem na ubrania, moja garderoba się nieco odświeżyła przez to, szczególnie koszulki. Przydałoby się jeszcze coś "poważnego", bo czasem się trzeba ubrać odpowiednio do okazji i nie mam za dużego wyboru.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).