Zależy od nastroju. Muszę mieć coś do przekaznia, opowiedzenia. Gdy natchnie mnie jakaś rozmowa, bądź wspomnienie. Staram się pisać co najmniej 2razy w tyg ale bywa różnie. Czasami potrzebuję przerwy i wtedy wpis pojawia się po kilkutygodniowej przerwie.
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Nowe wpisy na blogu , którego mam w sumie od niedawna , staram się robić codziennie , niekiedy zdarzy się brak czasu i pojawia się nowy wpis po kilku dniach , jednak zazwyczaj staram się tak jak mówię aktualizować co dziennie.
Wiek: 37 Dołączyła: 01 Sie 2012 Posty: 49 Miasto: Chorzów
Wysłany:
2012-08-02, 22:30
staram się aktualizować bloga 2 razy w tygodniu (średnio), czasem zdarzy się więcej, ale nie robię nic na siłę. W momencie, gdy pisać zacznę na siłę zniknie frajda. A bez frajdy i dobrej zabawy blog nie ma sensu
Jak mam czas. Czasem codziennie, czasem co parę dni, czasem raz w tygodniu. Jeśli mam dużo pracy albo nie mam przez parę dni dostępu do komputera, to jest wtedy ciężko, bo mimo, iż w głowie pojawiają się pomysły, nie mogę ich zrealizować niestety
Jak na razie aktualizuję bloga co 2-3 dni. Jeżeli będzie większa oglądalność, to mogę go aktualizować codziennie, jeżeli będę wyrabiał z pisaniem i poprawianiem błędów
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).