Zdecydowanie rugby. Krew sie leje, glowy i szceki rozwalone a oni wstaja i nadal graja.
Tylko nie mylic z lajtowa wersja rugby czyli footballem amerykanskim...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wędkarstwo - może i tak. Ale tylko z harpunem.
Generalnie coś w stylu Conana Barbarzyńcy - tego z Arnoldem, bo ten nowy to już mniej.
No ale mi się podoba Steven Seagal więc zdaję sobie sprawę z tego, że moja opinia nie jest miarodajna...
Z tym wędkarstwem to faktycznie to jest raczej męski sport, chyba mało kobiet chodzi na ryby? Zawsze mi się to kojarzyło ze starszymi panami w krótkich gatkach i jasnych kapeluszach
W ogóle zależy co rozumieć przez "męski" sport - jeśli chodzi o typowo "samczy" (muskuły, siła, brutalność itp.) - no to wszystkie sporty walki. Chociaż dla mnie najbardziej męski jest... snooker B]
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Ostatnio zmieniony przez Kredka 2012-10-13, 20:57, w całości zmieniany 1 raz
Wędkarstwo męskim sportem? Zależy jak na to patrzeć...w sumie jeśli się weźmie pod uwagę fakt kto uprawia ten ,,sport" to na pewno wyjdzie, że jest mały odsetek kobiet albo może nawet zerowy, ale jeśli chodzi o emocje towarzyszące tej dyscyplinie to nie wiem czy wypada męsko jak dla mnie męskie sporty to boks, mma, football amerykański
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).