Poznałam kilka osób.
Kiedyś dawno temu cały zespół Just 5
A obecnie całe Strachy na Lachy i HURT i założyciela Żywiołaka.
Z większością zamieniłam nawet więcej niż kilka słów.
A widzieć, to widziałam na żywo wielu polskich muzyków, bo koncerty to coś co uwielbiam.
Imię: Karolajn
Wysłany:
2012-10-13, 10:18
Pamiętam, że kiedyś w gimnazjum rozmawiałam z Jackiem Cyganem, przyjechał, bo były jakieś występy czy coś takiego, dokładnie już nie pamiętam. Widziałam też Hajzera w realu koło mnie proszek reklamował. No i oprócz tego widziałam, też wielu innych sławnych osób.
kilku polityków mniej lub bardziej znanych, Witolda Paszta widzialam kiedys (4-5lat tem) w Zamościu w jednym z CH, mialam przyjemnosc rownież poznać Szmidta
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Osobiście udało mi się poznać Tomasza Adamka, Andrzeja Gołotę i Dona Kinga. Za czasów jego sławy miałem okazję rozmawiać ze Steffenem Mullerem. Ponadto poznałem hm Karola Okrasę. Znam też dobrze jednego ze zwycięzców Bitwy na głosy (ale nie zdradzę kogo, ani z której edycji).
Nie są to może celebryci z pierwszych stron gazet, ale znam też mistrza świata karata shotokan i mistrza świata taekwondo - choć nie zdradzę których federacji. No i kilku tancerzy z Mam Talent.
>.<
o ja głupia.
zapomniałam.
mój wujek gra w Plebanii ^
Tracza, pan Dariusz Kowalski to mój wujek!
yeah!:D
bliska rodzina, a że nie oglądam tego, to często zapominam
Jechałem z nim windą któregoś wieczoru, gdy wracałem do domu.
Ponadto w markecie niedaleko mnie spotkałem kiedyś prezydenta Kwaśniewskiego. Sam był, bez ochrony (przynajmniej na hali sprzedażowej).
Z innych ciekawostek: wypatrzyłem Wojewódzkiego śmigającego swoim Lambo po centrum Warszawy, czasem w Galerii Mokotów widuję aktorów z "Klanu" (tego najczęściej). Na premierze Samsunga Galaxy SIII widziałem Hardkorowego Koksa.
Ten wątek ze wszystkimi wypowiedziami wygląda tak niewiarygodnie, że głowa mała. Ale ufam, że nie kłamiecie.
Mi (chcąc czy nie chcąc) było dane zobaczyć :
*Radosława Majdana ;_;
*Patrycje Markowską
*Karola Okrasę
*Pokahontaz *.* (Bodajże,w zeszłym roku na święcie miodu i wina w Przemkowie)
*Danzel
Za dzieciaka jeździłam na gokartach z Kubicą. Przez jakiś czas widywałam się regularnie z Anją Rubik, ale trudno by to było nazwać znajomością, bo to tylko ten sam plac zabaw, ta sama kawiarnia i deptak - a wtedy każdy 'kumpluje się' z każdym.
Nie liczę wielu spotkań autorskich z pisarzami, bo dnia by nie starczyło
A, no i jeden z członków Habakuka był moim wychowawcą w gimnazjum. Wspaniale wspominam!
joobler [Usunięty]
Wysłany:
2012-12-29, 13:39
Ja poznałam stachurskiego bo to kuzyn mojego ojca:D
Nikogo osobiście nie poznałem, natomiast na żywo to widziałem Marcina Dańca, Kabaret Moralnego Niepokoju, Kabaret Masztalskiego, Zbigniewa Halamę i byłem na kilku koncertach:
Lukem napisał/a:
Jako młody szczyl byłem na koncercie Majki Jeżowskiej,
ja tak samo, to była pierwsza sławna osoba, którą widziałem na żywo a potem:
Myslovitz, T. Love, Doda, Jeden Osiem L, Kombi, Beata Kozidrak, Maryla Rodowicz, Szymon Wydra, Lady Pank.
I takie mam wrażenie, że o czymś jeszcze zapomniałem
joobler napisał/a:
Ja poznałam stachurskiego bo to kuzyn mojego ojca:D
Super akurat z polskich gwiazd jego chyba najbardziej chciałbym poznać (ze względu na podobne zainteresowania ).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).