Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Moją specjalnością jest spaghetti śmietanowe (carbonara to chyba jednak coś innego ). Uwielbiam, mąż po prostu szaleje z radości kiedy dowie się, że zamierzam to przyrządzić. Przepis prosty, szybki, zawsze wychodzi - a takie dania lubię robić najbardziej.
A i jeszcze - polędwiczki (lub pierś z kurczaka) w jogurcie. Po prostu coś fantastycznego .
×Grzesiu uwaga! marketing szemrany?
Dołączył/a: 13 Sie 2012 Posty: 13
Wysłany:
2012-09-27, 08:17
Pizza na grubym cieście Farsz dowolny, co się nawinie.
Z dań obiadowych najlepiej wychodzą mi rolady z różną zawartością, lubię także robić inne mięsne dania, jakieś mieszanki z warzywami i zupę pieczarkową
Mi to jak na chwilę obecną najlepiej wychodzi jajecznica,różnego typu sałatki i dzisiaj po raz pierwszy zrobiłam coś z ciasta francuskiego i zamierzam w ciągu najbliższych dni zrobi coś właśnie z tego ciasta
W poście powitalnym napisałem że jestem zwolennikiem zdrowego jedzonka i aby to potwierdzić to dopowiem tylko że od kilkunastu lat bawię się w wytwarzanie wędlin i nie tylko wędlin domowym sposobem (na własny użytek.)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).