Znacie się na gotowaniu? lubicie spędzać czas w kuchni? jakie są wasze specjały - czyli jaka strawa wychodzi Wam najlepiej? Liczą się tylko te, które sami przygotowujecie praktycznie od podstaw
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-01-04, 15:59
Krzysiek napisał/a:
wrzątek
Mi czasem nawet i to nie wychodzi.
Ja umiem robić bardzo dobre ciasto na pierogi, jajecznicę i umiem zrobić pizzę (co prawda nie jest ona czymś bardzo smacznym, ale że nikt inny z rodziny nie umie jej robić, to zadowalają się moją).
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-01-04, 16:14
ciasteczka imbirowe
jak znajdę przepis (a chyba zostawiłam go u rodziców, więc po jabłkach, bo dziś od nich wróciłam) to dam, jak ktoś zechce ^^
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-01-04, 17:51
Nawet lubię gotować, tylko niekoniecznie mi to wychodzi
Moją 'specjalnością' jest zupa z soczewica tak ostra, że nie dało się jej jeść bez dolania litra wody do garnka
Umiem zrobić pizzę i nawet ostatnia była niezła.
Poza tym... jajecznicę, pomidorówkę, zapiekankę z pomidorów.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Wysłany:
2010-01-04, 20:27
Nie umiem gotować Acz staram się - bez skutku. Przez wakacje piekłam ciasta - wyszło jedno dwa razy, tylko dlatego, że było to zwyczajne ucierane z owocami (choć i tak pomyliłam mąkę, ale w smaku bez różnicy), a sto razy robiłam i tylko raz wyszło mi rafaello. I było przeeeepyszne <3 Chciałabym zrobić jeszcze raz, ale dieta
Ja umiem zrobić zupkę z proszku XD A tak na serio to lubię spędzać czas w kuchni, piec różne ciasta i takie tam Ostatnio zrobiłam spagetti- po prostu niebo w gębie (no cóż żaden tam wyczyn bo sos był gotowy ze sklepu- ale zawsze coś )
______________________________________________________ W słońcu jest rzeczywiście mniej cienia ;D
ale specjalność kulinarna polega na tym, że się umie zrobić coś na tyle dobrze, ze za każdym razem wychodzi i wszystkim smakuje - zachwalają dany wypiek czy potrawę anie na tym, że coś mi się ostatnio raz udało zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).