Ja zdecydowanie spodnie.Sukienki rzadko kiedy założę,spódnic nie noszę bo wyglądam ja "Idź stąd i nie wracaj" a poza tym i tak nie mam żadnych spódnic.
Leginsy/rajtki + przydługa bluza/bluzka. Tak najwygodniej
Zgadzam się a sama już od długiego czasu pomykam w sukienkach/spódnicach, tylko nie eleganckich - takich na co dzień nie zniosę spodnie ubieram rzadko, choć wtedy też wolę krótkie luźne + kolorowe rajstopy
A to zależy od ochoty Kiedyś nosiłam tylko spodnie, teraz noszę i spodnie i spódnice i sukienki. Zależy na co mnie najdzie ochota.
______________________________________________________ Dość szybko zawładnęła mną myśl, iż pod okładką każdej z tych książek czeka na odkrycie bezkresny wszechświat, podczas gdy za tymi murami życie upływa ludziom na futbolowych wieczorach, na radiowych serialach, na własnym pępku i tyle.
Wiek: 37 Dołączyła: 30 Lis 2012 Posty: 6 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2012-11-30, 12:40
Sukienki i spódnice . Spodnie ubieram jak na szybko muszę gdzieś wyjść, albo jak mam gorszy dzień. Dziewczyny noście spódnice, pokazujcie swoje piękne nogi!
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).