Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Uważam, że to świetna strona. Dzięki lastowi udało mi się znaleźć prawdziwe perełki, w szczególności, gdy insze radio nie było jeszcze płatne. W każdym razie - po dziś dzień zdarza mi się dotrzeć do totalnego undergroundu, którego prawdopodobnie w żaden inny sposób bym nie znalazła.
Imię: Karolina
Wysłany:
2012-10-08, 14:46Re: Last.fm
Laleczka napisał/a:
Co o nim sądzicie? Czy jest to kolejny czasopochłaniacz czy może dobre miejsce na poznanie nowych ludzi, zespołów czy gatunków muzyki?
Świetne miejsce na poznanie nowych ludzi, osobiście poznałam około 60 lastowiczów, poznaliśmy się na wszystkich koncertach i festiwalach, oczywiście najpierw umawiałam się z tymi ludźmi na laście.
Miałam też przez rok współlokatora z last.fm, najlepszy współlokator jakiego miałam.
Często wchodzę w 'podobnych wykonawców' i tak szukam nowej muzyki.
Przez last.fm poznałam trochę osób, razem jeździmy na koncerty, niektórzy z nich podzielają także moje inne pasje. I dzięki tej stronie zapoznałam się z wieloma zespołami - mimo, że podobieństwa bywają czasem kompletnie nietrafione;) Także uważam last.fm za świetny portal.
Imię: Aleksandra
Wysłany:
2012-11-27, 21:21
Ja miałam miesięczną przygodę z lastem, po tym czasie w ogóle o nim zapomniałam. Nie przypadł mi za bardzo do gustu - wolę szukać muzyki "ręcznie", ciekawsze zajęcie. Przez miesiąc buszowania odniosłam wrażenie, że w ich bibliotece jest niezły bajzel - to właśnie mnie odtrąciło
Ja używam lasta tylko do scrobblowania mojej muzyki - żeby widzieć ile najwięcej czego słuchałem. Z innych funkcji serwisu nie korzystam, nie przeglądam, nie szukam muzyki.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).