Mam Samsunga GT-I5510 i całkiem mi się podoba
Zaczynałam od Noki
______________________________________________________ Dość szybko zawładnęła mną myśl, iż pod okładką każdej z tych książek czeka na odkrycie bezkresny wszechświat, podczas gdy za tymi murami życie upływa ludziom na futbolowych wieczorach, na radiowych serialach, na własnym pępku i tyle.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Też zaczynałam od Noki (w gimnazjum miałam nokię - taką czarną, rozsuwaną, ciężki kloc, ale ją lubiłam, chociaż cały czas się psuła. Tragiczna była, chyba 7 razy u naprawy), a teraz mam HTC Desire. Telefon idealny. Tyle razy mi spadł, nic się z nim nie stało, chociaż ostatnio spadł mi na kafelki i coś w środku pękło, ale wepchnęłam na swoje miejsce. xD
Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-01-25, 20:12
Ja nie pamiętam swoich wcześniejszych telefonów, ich nazw nie pamiętam modeli. Teraz mam Sony Ericssona Neo V i jestem zadowolony. Aha wcześniej Samsung i5700 to jeszcze pamietam
Posiadam Samsunga Wave 555, gdyż miał bardzo fajną klawiaturę. W praktyce okazał się dziadostwem. Jednak z braku funduszy muszę się jeszcze z nim trochę pomęczyć.
Samsung Galaxy Chat, mam go od pół roku, a odczucia nadal mieszane. Niby ma najwygodniejszą klawiaturę na świecie i wygodnie się pisze, ale co z tego, skoro kilka sekund zajmuje mu samo ogarnięcie, że powinien wejść w wiadomości.
Od kilku dni mam Nokię Lumię 800. Jeszcze nie poznałem nawet połowy jej funkcji bo jakoś nie było czasu Póki co jednak ogólnie podoba mi się (chociaż mogłaby być trochę mniejsza ) nooo i Windows Phone podoba mi się bardziej niż Android
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).