Ja pamiętam, jak Herosi 3 wychodzili, ja już wtedy miałem wiele dni spędzonych nad 1 i 2. Moimi pierwszymi grami było BioMenace, Raptor, pierwsze Wormsy i pierwszy Carmageddon (notabene wyszedł ostatnio na iOS, można sobie przypomnieć, albo dowiedzieć jak to kiedyś było). Natomiast te gry,w które do dzisiaj chętnie bym zagrał to Fallout 1 i 2, StarCraft 1, Herosi 3, i Total Annihilation (ostatnio sobie o niej przypomniałem - jak ktoś nigdy nie słyszał, to niech przynajmniej posłucha soundtracka z tej gry).
______________________________________________________ Zapraszam na bloga o różnych irytujących rzeczach;) http://jasnyszlag.blogspot.com
Ostatni post o hipsterach
Dla fanów Heroes 3 polecam ekstra moda Wake of Gods lub jak kto woli WoG. Zmienia grę na tyle że można spokojnie spędzić znowu przed nią długie godziny. Po WoG wasze życie już nigdy nie będzie takie samo. Jest szansa że mam obraz płyty WoG i jeżeli jest ktoś chętny to pisać. Poszukam.
______________________________________________________ mój sprzeciw dla szkodliwej chemii w żywności
Crash Bandicot na PlayStation 2! Szalone przygody lisa, swietna sprawa, chcialoby sie czasami cofnac do tego czasu gdy przy Crashu czy Rainmanie siedzialo sie calymi dniami..:D
A propos Pleja 2 przypomniał mi się Tekken. Ale nie wiem, który;) Wtedy, kiedy w niego grałem (a było to za nowości PS2) nie posiadałem konsoli (z resztą PS2 nigdy nie miałem), więc nie interesowałem się nazwą. Ale swoje godziny nad tą grą spędziłem. Teraz, jeśli mam tego typu grę włączyć, wolę Mortala. Nowy Tekken (przynajmniej na Xboxa) bardziej przypomina mi dom lalek Barbie niż bijatykę:(
______________________________________________________ Zapraszam na bloga o różnych irytujących rzeczach;) http://jasnyszlag.blogspot.com
Ostatni post o hipsterach
Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-01-26, 17:19
Ja z czego pamiętam to WoG - dodatek do herosów miał pewne bugi, ale ogólnie to niezłe rozszerzenie do gry. Nieoficjalne na dodatek.
Herosów 3 miałem przyjemność sobie ostatnio przypomnieć ze 2 lata temu jak z kolegą złapaliśmy zajawke i grafliśmy przez neta. Też polecam, tylko potrzebne są takie same wersje gry na obu kompach.
Dzieki uprzejmości kolegi z Polibudy mam też Heroesy III i IV, i chyba jako jedna z nielicznych preferuje 3, dla mnie the best! ;D
Z tego co mi wiadomo homm 3 to najbardziej klasyczna część serii, i to nie tylko tej serii - obskurantyzm i konserwatyzm fanów trójki jest już chyba legendarny w świecie gier. Ja dotychczas nie miałem zbyt dużej styczności z serią, od czasu do czasu grywałem w piątkę, do trójki nie mogłem się jakoś przekonać. Dopiero parę tygodni temu wziąłem się na poważnie w zgłębianie tej części i muszę przyznać rację wszystkim zatwardziałym fanom: to najlepsza gra na świecie (Co widać także chociażby po rankingu gier filmweba) .
Co do innych starych gier, ja przepadam za strategiami czasu rzeczywistego z przełomu wieków: Faraon, Cesarz, Europa Universalis. Warcrafta też chyba można uznać już powoli za grę starawą, chociaż graficznie jest dla mnie arcydziełem tamtych czasów. Za młodu grałem oczywiście na pegazusie, ale nie mam jakichś niesamowicie mitycznych i sentymentalnych wspomnień z tego czasu. Lubię też niektóre stare przygodówki, np. Zegarmistrz. Jazza Jackrabbita też miło wspominam
______________________________________________________ Wszystko o nauce języków obcych. Codziennie nowe fiszki z angielskiego i nie tylko.
fiszkarium, czyli fiszki z języków obcych
Powiem ze mi bardzo trudno wymienić jedna starą gre bo była ich masa poczawszy od WarCraft poprzez Doom i Wolfenstein 3D , Duke Nukem 3D , Turoka 2 , The Settlers aż KKND , WarCraft 2 , WarCrafta 3 , Diablo + Hellfire , Diablo 2 itp. Mozna by było wymieniac takie stare klasyki godzinami to sa gry mojej młodości
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).