Obecnie Bogać się kiedy śpisz Bena Sweetlanda oraz Mój przyjaciel Kaligula Jacka Piekary. Zachęcam do odwiedzin mojego profilu na lubimyczytac.pl (Kareklo).
______________________________________________________ Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się
Wczoraj skończyłam "Królową Słodyczy" i zaczęłam czytać "Honor Złodzieja". Zobaczymy, czy to faktycznie tak dobra książka, jak głosi okładka. Bo z tym to nigdy nie wiadomo. Po lekturze "Czerwień Rubinu" i pozostałych dwóch tomów poczułam się bardzo, ale to bardzo zawiedziona.
"Historia Irlandii" Stanisława Grzybowskiego, polecam nie tylko emigrantom i historykom. Wciąga!
______________________________________________________ Wszystko o nauce języków obcych. Codziennie nowe fiszki z angielskiego i nie tylko.
fiszkarium, czyli fiszki z języków obcych
Ja zazwyczaj to czytam ksiązki o tematyce fanatasy Obecnie czytam Franka Herberta - Mesjasz Diuny. Także czytałem ksiązki Tolkiena itp.
http://2.bp.blogspot.com/...600/352x500.jpg
Adrian Kraft Blogger.Klub
Imię: Adrian
Wysłany:
2013-02-08, 21:32
Temat w sam raz dla mnie xd Uwielbiam czytanie. Aktualnie czytam "Zamek z piasku, który runął" jestem dopiero jakoś na 230 stronie i właśnie zaczyna się akcja rozkręcać. Ksiązki z tego cyklu mają to do siebie, że akcja się wolno rozkręca, ale jak już rozkręci to nie da się oderwać xd Jedynie szkoda mi, że to ostatnia część ;x
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).