To jest dopiero ciekawy temat, bo faktycznie można kogoś ZNAĆ i ZOBACZYĆ i porozmawiać. Najciekawsze jest to, że bycie kimś znanym można rozpatrywać na wielu płaszczyznach. Bardziej chodzi mi tu o zasięg.
Taki aktor to przykładowo zasięg ogólnopolski. Sam spotkałem w życiu Filipa Bobk, reszty nie pamiętam. Serce mi waliło, nie wiedziałem co powiedzieć. Wyglądałem zapewne idiotycznie. Najlepsze jest to, że po części rozumiem ludzi, którzy ze mną rozmawiają i na początku zachowują się podobnie.
Właśnie - ze mną. I tu przejdę do drugiej płaszczyzny. Na codzień działam głównie na YouTube i to jest ta druga, bardziej zamknięta płaszczyzna. Jeżeli patrzymy przez nią to znam dość dużo "gwiazd" polskiego YouTube. I tutaj właśnie mówię o znaniu typu - stary, idziemy na piwo? Tylko tu jest problem zwykle, że owy kumpel mieszka 500 km dalej
po części rozumiem ludzi, którzy ze mną rozmawiają i na początku zachowują się podobnie.
No właśnie to jest jeden z aspektów dla którego ja nie krecę bo byłabym tutaj baaaardzo rozpoznawalna a już bez tego ciężko jest mi sie w sobie zebrać i wyjśc z domu.. eh. życie gwiazdy jest męczące...
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
No właśnie to jest jeden z aspektów dla którego ja nie krecę bo byłabym tutaj baaaardzo rozpoznawalna a już bez tego ciężko jest mi sie w sobie zebrać i wyjśc z domu.. eh. życie gwiazdy jest męczące...
Hm, samo kręcenie filmów, przynajmniej na takim poziomie, jaki prezentuję teraz, jeżeli mówimy o zasięgu, nie powoduje większego "och" i 'ach, to on" Zdarza się sporadycznie, przez co jest milsze ;-)
Rozmawiałem chwilę z OSTR i Donguralesko. Widzieć, widziałem dziesiątki polskich znanych artystów, głównie muzyków. Osobiście znam piłkarza Widzewa Łódź oraz braci Legun, finalistów Mam Talent. Cóż ale najpopularniejszy będę oczywiście ja ...
Imię: KoKa
Wysłany:
2013-02-27, 17:54
Pracowałam w mediach muzycznych kilka lat i tą drogą miałam okazję poznać wiele popularnych osób. Prawdę mówiąc (z wyjątkiem tych, którym dragi, kasa i parcie na szkło przyćmiły świat) są to w większości zupełnie normalni ludzie. Cenię sobie najbardziej tych, którzy potrafią zachować do siebie dystans i mimo zasług nie gwiazdorzą. O wielu popularnych osobach zmieniłam też zdanie w porównaniu z tym, jak je odbierałam przed poznaniem ich w realu. Czasami była to zmiana na korzyść, czasami wręcz przeciwnie. Przekrój osobowości jest ogromny.
Bardzo rzadko podaję nazwiska tych osób. Zdecydowanie wolę aby mnie szanowano za to kim jestem, a nie za to kogo znam. Chociaż nie ukrywam, nie raz mogłabym szczęściu dopomóc tą drogą.
Myślę też, że warto pamiętać w kontakcie z popularnymi osobami, że oni w większości wolą aby jednak traktować ich jak ludzi, a nie jak małpy w cyrku czy okazy muzealne
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
no to super
w takim razie nie wiedziałem że znam tyle gwiazd
Od czego wu zacząć
wiem
przeprowadzałem wywiad z Abradabem (czyli go znam) nawet na afterze byłęm, wywiad był w hotelu w którym drzwi otwierały się na fotokomórkę ale niestety działała tylko od środka tak sobie siedzę i czekam aż Abradab zejdzie a tu do hotelu wchodzi koleś (ten taki z Na Wspólnej nie wiem jak się nazywa, gra jakiegoś dziennikarza) patrze a on nie wie jak wejść, pomachałem ręką żeby drzwi się otworzyły a on na to"Dzięki" czyli znam
Marike znam, OSTR'A znam, Fisz'a i Emade znam, Dode znam, Dj Felixa znam, całe NDK znam (chodziłem z nimi do szkoły ) Gentlemana znam, Jerzego Sthura i Macieja też.
Z każdym z nich zamieniłem więcej niż jedno słowo teraz czekam aż mnie dodadzą na FB
A kojarzy ktoś Whose Line Is It Anyway? Chociażby z Youtube?
TadekDDZ, facet, który przetłumaczył całego huzlajna jest moim kumplem ! Niby nikt, ale jakiś tam fejm jest )
A jak kiedyś byliśmy na domówce i opowiadamy z nim, że mamy swoją grupę impro gdzie mamy podobne gry jak w Whose Line to jeden człowiek zapytał się go czy on jest TadkiemDDZ.
Facet dosłownie chciał go nosić na rękach i stwierdził, że jest zaszczycony móc go poznać
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).