Mimo że byłam szaloną, imprezową dziewczyną nigdy nie przydarzył mi się jednorazowy przygodny seks! Czasem sobie myślę że szkoda ale z drugiej strony... Teraz już za późno.
Oj zdarzały się na imprezach różne przygody, z kilka zakończonych tym intymniejszym i przygodnym doznaniem. Mój hipochondryzm trochę mi przez to spać nie dawał :d.
Mój imprezowy styl życia już miną czasem czuje się jak bym miała pod 60 jak zacznie w plecach strzykać a tu tyle życia jeszcze przede mną. Może już swoje wyszalała.
Ja swoje życie imprezowe zacząłem dopiero po ogólniaku, wiadomo praca to i kas na takie imprezy. No i prowadzę go cały czas... może z przerwami na sezon zimowy
Imię: KoKa
Wysłany:
2013-02-27, 17:29
Wiodłam wiele lat mocno imprezowy styl życia - z różnym skutkiem. Jednorazowe przygody seksualne były nieodłączną częścią tego całego zamieszania. Jednak nie uważam, aby był to powód do dumy.
Niejednokrotnie, nie zważając w ogóle na konsekwencje pozwalałam sobie na ekstremalne eksperymenty. Dzisiaj mam już znacznie większą świadomość podejmowanego ryzyka. Zrezygnowałam też całkowicie z picia alkoholu.
Brak pomysłu na życie ??? dlaczego tak uważasz ??? Mam plan na życie który realizuje a zabawa to zabawa, jedni siedzą i czytają książki (też to robię) inni się modlą a trzeci się bawią na imprezach czy innych spotkaniach towarzyskich
radeko89n Blogger.Klub
Wiek: 35 Dołączył/a: 02 Mar 2013 Posty: 21 Miasto: Zielona Góra
Wysłany:
2013-03-05, 18:44
Brak pomysłu na życie ??? dlaczego tak uważasz ??? Mam plan na życie który realizuje a zabawa to zabawa, jedni siedzą i czytają książki (też to robię) inni się modlą a trzeci się bawią na imprezach czy innych spotkaniach towarzyskich
Chyba nie do końca zrozumiałeś temat... Chodzi tu o ludzi którzy non stop balują. Imprezy są potrzebne, ale dla niektórych jest to priorytetem. Kto nie lubi się zabawić? Każdy to lubi i nikt tego nie neguje. A temat brzmi: "imprezowy styl życia" więc nie rozumiem Twojego znaku zapytania???
Miałem okres w swoim życiu, kiedy imprezy w tygodniu to był standard, szedłem na imprezę , wracałem do domu, trochę snu i do pracy. W weekendy studia i też jakaś impreza, studia skończyłem całkiem dobrze, pracę mam niezłą tylko z imprezowaniem trochę rzadziej bo są inne priorytety... Dla mnie bardziej brakiem pomysłu na życie jest pójście na byle jakie studia żeby tylko przedłużyć sobie młodość
Impreza od czasu do czasu nie jest zła Ważne, żeby nie wpadać w ciągi alkoholowe i nie uprawiać seksu bez zabezpieczenia. Ja na szczęście wiem, ile mogę wypić, żeby wszystko było pod kontrolą i wszystkim też polecam znalezienie sobie takiej ilości, żeby się świetnie bawić, ale przy tym wiedzieć, co się robi Za bardzo imprezowego trybu życia można potem bardzo żałować.
______________________________________________________ Wszystko o nauce języków obcych. Codziennie nowe fiszki z angielskiego i nie tylko.
fiszkarium, czyli fiszki z języków obcych
Adrian Kraft Blogger.Klub
Imię: Adrian
Wysłany:
2013-03-06, 23:22
Pamiętam, że w przypływie pomaturalnego szaleństwa ze znajomymi chodziliśmy przez jakiś czas codziennie na imprezy. Nie wiem ile to trwało z dwa tygodnie, może ciut więcej. Nawet nie przypuszczałem, że codziennie znajdzie się jakąś imprezę w mieście, chociaż czasami prawie nikogo nie było xd Szczerze mówiąc bardziej to męczące niż można się spodziewać xD I w sumie do dziś nie wiem skąd ja miałem kasę, bo teraz jakbym chciał tak zrobić to pewnie po tygodniu byłbym spłukany xd
Teraz troszkę spokojniejszy jestem, raz na jakiś czas pojawiam się w jakimś klubie ale właściwie coraz mniej bawią mnie imprezy w klubach. Chyba się starzeje czy coś ;p
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).