Właśnie w sumie wszyscy mówią to samo. Że z jednej strony nie lubią, a z drugiej strony nie wyobrażają sobie wesela bez disco polo.
Ale w sumie zastanawiam się czy to prawda. W zasadzie jeżeli o mnie chodzi, to przyjemniej mi lepiej się tańczy do muzyki, którą lubie, a disco polo... No niestety nie czuje. Może dlatego troszkę zamulam na weselach .
Ale w takim razie pytanie do was w sumie - Był ktoś kiedyś na weselu wolnym od disco polo? Jak tak to jakie wrażenia?
Zdarzyło mi się być ostatnio na weselu nieokraszonym disco polo i było to chyba najlepsze wesele, na jakim byłam .
Nie lubię, wręcz nie znoszę disco polo. Uważam, że na imprezach o niebo lepiej spisują się hity z lat 70, 80. Też obciachowe... a jednak wolę to.
I nie, nie znam słów piosenek disco-polo. Ludzie się dziwią, gdy z nimi nie śpiewam "Jesteś szalona". No, nie znam. Refren trochę kojarzę. I to tylko w tym jednym kawałku.
Uwielbiam disco polo, ale tylko te piosenki z ostatnich lat (moim zdaniem to zupełnie co innego niż to co kiedyś było nagrywane), zwykła muzyka na poziomie popu tyle że disco W sumie najczęściej tego słucham od kilku miesięcy, może lat. Zacząłem na przełomie 2008/2009 i o tych współczesnych mówię.
Większość gada,że disco polo to badziew a na balecie każdy zna słowa ...
Muzyka rozrywkowa ,na pewno jest fajna i jak każdy rodzaj,ma swoich dobrych i słabych wykonawców.
Niby badziew, ale jak wesele sie bez disco polo nie obejdzie : )
Nie trawię DP, choć rozumiem dlaczego to pewnego rodzaju fenomen.
Co do wesela - na moim obyło się bez tego typu muzyki i było super. Goście się wybawili, a jednocześnie było na poziomie. Jest alternatywa.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).