cyro-graf Blogger.Klub
Wysłany:
2013-01-31, 22:42
W zimę staję 6.40, a z domu do pracy wychodzę 7.35. Najzabawniejsze jest to, że się nie maluję, a większość czasu pochłania mi spożycie śniadania. Jak jeszcze byłam studentką to miałam lepsze tempo (zapewne wizja odjeżdżającego autobusu silniej mnie mobilizowała do szybszego uwijania się). W lato wstaję o 7.00 i jeszcze jestem szybciej gotowa do wyjścia niż zimą.
Inka [Usunięty]
Wysłany:
2013-02-01, 14:18
Przygotowanie się do wyjścia zajmuje mi zwykle około godzinę. Najdłużej jem śniadanie i maluję się:)
Typowy nocny marek ze mnie i nie przepadam za rannym wstawaniem, ale do pracy chodzić trzeba, więc mam wypracowany schemat - od momentu wstania do wyjścia mija w moim przypadku dokładnie 21 min. 5 min na ubranie (wskakuję w ciuchy przyszykowane dzień wcześniej), 6 min na jedzenie, 10 na zabiegi kosmetyczne i frrruuu! Jeśli nie wychodzę do pracy, a gdziekolwiek indziej, to z reguły zajmuje mi to ciut więcej czasu, bo się wtedy nie śpieszę
Zależy to od tego czy maluję się w pełni i elegancko czy tak zwyczajnie i dziennie W pierwszym przypadku to pewnie z 40 minut a w drugim myślę, że nie więcej niż 15
______________________________________________________ Zaczęłam blogować i wpadłam po uszy nie spodziewałam się tego zupełnie:)
Imię: KoKa
Wysłany:
2013-03-04, 23:52
U mnie takie kompletne przygotowania do wyjścia trwają ok. 40-60 min. W tym prysznic, malowanie, ubieranie, suszenie włosów, kawa i śniadanie w międzyczasie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).