Najczęściej kupuję książki (mój rekord to 9 książek 300stronnicowych w tydzień) i magazyny wnętrzarskie i scrapbookingowe, dopiero potem ubrania, kosmetyki i rzeczy typowo scrapowe
Najwięcej kasy idzie na książki Rekord osobisty? Od niedzieli 10.02.2013 do niedzieli 17.02.2013 zakupiłam 48 książek, bo były na wyprzedażach po 6-10zł i po prostu musiałam je mieć! I tak nie kupiłam wszystkich, jakie mogłam, ale zawsze te 48 jest Ach, i jeszcze wczoraj przyszły 3 kolejne + z wymian dostałam jeszcze z 5 od czasu tych wyprzedaży
A mówią, że ludzie nie kupują teraz książek większość książek wolę wypożyczać lub z sieci ściągam z wolnych lektur
Ja molik książkowy jestem i uwielbiam się otaczać książkami. Wszystkie, które dostałam, czy kupiłam (a mam ich naprawdę sporo), czytałam kilka razy i pewnie wrócę do nich nie raz. W moim przypadku książek nigdy dość, marzy mi się własna biblioteczka. Do elektronicznych książek serca nie mam. Wolę mieć fizyczny kontakt z książką, czuć zapach papieru, staroświecka jestem hehehe
a ja książki raczej pożyczam, niż kupuję - jakoś tak mi smutno, że kupię książkę i wydam na nią te milion złotych, przeczytam w jeden dzień a potem leży samotnie na półce. Uważam, że książki powinny być czytane, ale jeszcze nie jestem taką altruistką żeby kupować i oddawać do biblioteki, więc zostaje mi wypożyczanie (;
z wydawaniem pieniędzy mam ten problem, że jako że studiuję i nie pracuję, to wypadałoby oszczędzać, a wystarczy mi pięć sekund spędzonych w sklepie z półfabrykantami do biżuterii, modeliną, koralikami czy wełną czesankową i wszystkie postanowienia się ulatniają (;
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).