Słucham każdej muzyki (z wyjątkiem techno). Uważam, że ograniczanie się w takiej kwestii jak muzyka, to dla mnie głupota. Nie rozumiem czegoś takiego. Słucham muzyki nie gatunków.
Najróżniejszych utworów i wykonawców. Zupełnie nie rusza mnie disco polo, ale poza tym raczej się nie ograniczam. Chociaż mam gust nieco 'hipsterski' - słucham tego, co wpada mi w ucho bardziej niż tego co jest modne. Miałem dosyć długi etap metalowy, ale z czasem otworzyłem się na nowe gatunki.
Ostatnio okupują moje uszy: soundtrack z 'Gry o Tron', Jamiroquai, The Black Keys, The White Stripes i Pretty Lights.
Wysłany:
2013-03-25, 17:08
Dawno temu heavy, trash, nu metal był górą. Teraz jednak chyba z wiekiem łagodnieję i głównie to wszystkie odmiany rocka idą w ruch. No chyba, że mam podły humor to Frontside jakiś zapuszczę
Słucham rocka oraz metalu. Ostatnimi czasy bardzo uzależniłem się od twórczości Arjena A. Lucassena - przede wszystkim jego projekty Ayreon oraz Star one (progresywny rock, opera rockowa, progresywny metal) - naprawdę polecam ludziom, którzy szukają epickiego brzmienia oraz przekazu.
Oprócz tego zacząłem interesować się także symfonią.
Najczęściej słucham reggae ale również hip hopu rapu lub klasyka np Marka Grechuty.
Najczęściej są to polskie utwory ponieważ uważam że powinnam rozumieć sens utworu i przekaz a nie słuchać tylko dla samego słuchania. Kocham wlączyć muzykę i na chwilę odciąć się od życia codziennego. To tyle chyba...
Metal, a dokładniej ten z prefiksem post. Gdybym miał wymieniać zespołami: głównie podstawowe, w stylu Isis, Neurosis czy Cult Of Luna, a na szóstkę jeszcze parę zagranicznych i dużo polskich (vide: Blindead, Obscure Sphinx).
Poza tym elektronika, trip-hop i wszystko, co mnie wciągnie swoim klimatem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).