Ciężko zwykle dostać - ale polecam Ciechan miodowy albo miodowo-lipowy ( ok. 4,50 za 0,5l), Starovar (jakikolwiek, wszystkie sa niezłe, ok. 3 za 0,5l), Wiśnia w piwie (któryś z trójmiejskich browarów, i tam najłatwiej dostać, ceny nie pamiętam) i rzadko spotykane Iki (piwo z dodatkiem zielonej herbaty, japoński pomysł, świetne do sushi i kuchni orientalnej, cena ok. 5 za 0,5l). Jeśli chodzi o piwa słodkie, choć nie smakowe z natury, polecam belgijskie Leffe (zarówno jasne i ciemne).
madamegreen Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-27, 22:53
A dla mnie nie ma lepszego od Reddsa żurawinowego!
Ja jako typowa baba normalnego piwa nie lubię, więc piwa smakowe bardzo sobie cenię .
Najbardziej lubię Raciborskie Miodowe i Staropramen Radler. Piłam też kiedyś jakieś jagodowe z Tesco, ale nie porwało mnie.
wisla Blogger.Klub
Wysłany:
2013-04-27, 19:24
Piwo smakowe, to nie piwo.
Jak już to wolę cydr. Najlepiej jabłkowy. Gruszkowy tez dobry
piłem cytrynowego na ostatnich pogaduchach blogerów. Był mocno schłodzony, więc wchodził lekko, ale nie zachwyciłem się smakiem, chyba nawet nie dopiłem do końca.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Preferuję dwa smakowe piwa pierwsze to Somersby, a drugie własnie jak kolega wyżej napisał to Cornelius pamietam kiedy napiłem się go pierwszy raz było to kiedy był on na promocji w pewnym sklepie alkoholowym w moim mieście i ekpedient polecił nam go
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).