Teraz mam Samsunga Galaxy S2 i jest to mój drugi telefon tego typu. Przeszłam przez Motorolę, kilka świetnych SE i Nokię N900, która urywała mi kieszenie
Od lutego stałam się posiadaczką LG E610 - popularniej zwanej LG L5. Szał to może nie jest ale w pełni mi wystarcza taki smartfon. Wcześniej miałam LG KP500 Cookie.
Ja na początku miałem jakąś nokię na podczeriweń To było tak dawno że nawet nie pamiętam jaki model :O Potem Miałem Motorolkę K2, ale gdy umowa mi się skończyła to zamieniłem ją sobie na motorolę VE66 i to było coś! Jak sobie porówanłem motorolę k2 z ve66 to różnica była bombowa!
Tak się zasiedziałem w tych motorolach, że nie chciałem mieć innego modelu! I to był błąd. Teraz mam LG L5 i szczerze to ładny jest ten telefon, ale strasznie się zacina i jak go wyłącze i włączę to musze czekać godzinę, żeby się uruchomiła dotykowa klawiatura ale przynajmniej ma on wifi
Pierwszy telefon to motorola l6 ... Pamiętam zachwyt tym kolorowym wyświetlaczem i w ogóle Później się przerzuciłem na nokie n73 i gdybym jej nie zalał to pewnie miałbym ją dłużej, ale zalaną zmieniłem na "smartfona" miałem pół letnią przygodę z HTC Wildfire S i nigdy więcej ;p a obecnie mam Lumię 710 Niedługo pewnie zmienię na nowszą
No i kolejny rozdział opowieści. Samsung Galaxy S3.
Ciągle nie mogę przywyknąć do rozmiaru. I w sumie niechętnie wróciłem do Androida, choć od czasów LG Swifta sporo się w nim zmieniło na lepsze. Ale trzaskam ostatnio projekty pod urządzenia mobilne i muszę mieć pod ręką przynajmniej jedno popularne urządzenie.
Lumia 710 idzie wkrótce do komisu. Trochę z żalem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).