Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Biżuteria! To trochę dziwne może, bo sama w zasadzie biżuterii nie noszę, więc nigdy nie zwracałam na nią szczególnej uwagi i nigdy bym nie pomyślała, że tak mnie to wciągnie ;p Naprawdę polecam wszystkim, świetna zabawa (;
Bardzo_biedny_pisarz Blogger.Klub
Dołączył/a: 15 Kwi 2013 Posty: 23 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-04-15, 14:00
Sporo tego:)
Zacząłem właśnie pisać bloga o fantastyce (chyba trochę niszowy temat, ale co poradzę, że ją uwielbiam?). Oprócz tego staram się dużo czytać, uprawiać różne sporty i, moja największa wada, siedzę sporo przed grami:)
angealika Blogger.Klub
Wysłany:
2013-05-19, 11:02
fotografia
pipi86 Blogger.Klub
Uwielbiam:
-pisać teksty na podstawie kreskówek.
-oglądać kreskówki.
-przerabiać obrazy z internetu.
-rozmawiać ze znajomymi na GG.
-spacerować.
-jeździć na rowerze.
i tak dalej...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).