Wysłany:
2013-07-17, 10:00
pisanie, pisanie i jeszcze raz pisanie. stąd moje blogi - lifestylowy i z opowiadaniami (nie wiem, czy można zamieszczać linki, więc jeśli ktoś chce, niech sobie zajrzy na mój profil ).
poza tym uwielbiam gotować, kuchnia indyjska i ostatnio włoska to coś, w czym próbuję się doskonalić.
muzyka to oddzielny temat, cięzko zaliczyć to do hobby, ale bez niej nie ma mnie.
______________________________________________________ jestem specjalistką od spraw damsko-męskich. jestem perfekcjonistką - w życiu i w kuchni (gdzie odpoczywam). lubię pieprzyć. czytaj mnie więcej tutaj
ja właściwie to mam hobby
lubię rośliny doniczkowe i ogrodowe i momentami z ich ilością przesadzam, bo czasami wydaje mi się, że to ja z nimi mieszkam, a nie one ze mną
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).