Moimi ulubionymi są te z raczej niższej półki - U by Ungaro z AVON i Secret Potion Christiny Aguilery. Na specjalne okazje natomiast używam Lady Million Paco Rabanne.
Wiek: 30 Dołączyła: 17 Maj 2013 Posty: 3 Miasto: Bielsko-Biała
Wysłany:
2013-05-17, 01:02
Od lat używam DKNY Red Delicious, ale swego czasu posiadałam buteleczkę DKNY Delicious Juicy Berry Candy Apple z limitowanej edycji. Na jakiś czas świetne, na dłużej- za słodkie. Okazyjnie używam perfum Salvadora Dali. Jednakże chyba przez kolejne lata pozostanę przy Red Delicious. Są cudowne
Gagatek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-05-19, 13:46
Mój ulubiony zapach od kilku lat to Diesel Fuel for Life Jest jednak wiele innych perfum, które przyjemnie łechtają moje nozdrza np. Dior Escale a Pondichery - wspaniały, świeży, lekki i uroczy zapach
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).