Dziś akurat zaczęłam czytać "Ukarać zbrodnię" Eriki Spindler. Przyznam, że akcja mnie wciągnęła, pewnie będę czytać do późna w nocy i skończę dzisiaj lub jutro. Potem wrócę znów do historii. Mam na półce autobiografię Miry Zimińskiej-Sygietyńskiej.
Zaczęłam dziś czytać "Krew Elfów" Sapkowskiego (wstyd przyznać, ale nigdy z sagą o Wiedźminie nie miałam do czynienia). Czytam naprzemiennie z "Czarodziejską Górą" (lektura...).
Panna Marchewka Blogger.Klub
Imię: Dominika
Wiek: 35 Dołączyła: 10 Mar 2013 Posty: 28 Miasto: Koszalin/Słupsk
Czytam teraz "Shaq - Bez cenzury" a w kolejce czeka kilkanaście kolejnych biografii sportowców
______________________________________________________ "Sport sam w sobie jest piękny, niczego nie trzeba dodawać. [...] Powtarzam do znudzenia, że istotą sportu jest rywalizacja, wola walki. Sport jest demokratyczny i sprawiedliwy. Jest zaprzeczeniem fałszu, przemocy i hipokryzji. Jest aktem dzielności i poświęcenia" - Bohdan Tomaszewski
http://sportfreakblog.wordpress.com
"Piąta fala pożądania" M.Nowickiej- książka wpadła mi do ręki przypadkiem i nie żałuje, zagwarantowała mi fajnie spędzony weekend...ciekawscy niech sprawdzą sami książka jest zbyt dobra aby zdradzać jej sekrety
UWAGA! to nie jest szczera opinia. Jakaś marna firma zajmująca się marketingiem wynajmuje ludzi do pisania pochlebnych opinii o tej książce, w ostatnich 2 tygodniach zarejestrowano tutaj z 10 kont próbując zostawić recenzje tego typu.
Wypowiedzi w podobnym stylu przeczytałam wczoraj na nakanapie.pl (też nowo zarejestrowany użytkownik) oraz w komentarzu na moim blogu (zupełnie nie na temat - pod inną recenzją). Co innego, gdyby pod postem podpisała się sama autorka (miałam taką sytuację i swoim ciekawym komentarzem naprawdę mnie zachęciła) lub opinię taką wyraziła osoba mająca na swoim koncie wiele innych wypowiedzi. Rozumiem: promocja, marketing, rozgłos itp., ale u mnie takie działania wywołują skutek odwrotny od zamierzonego. Proszę mi nie mieć tego za złe, po prostu tak mam.
A żeby nie było nie na temat, to czytam właśnie "Ślady krwi" Jana Polkowskiego. Na razie nie mam zdania, bo przeczytałam kilka stron.
po maturce sięgnę już po coś lżejszego, coś na odmóżdżenie..
Kwestia WordPress.Klub Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 09 Maj 2013 Posty: 3 Miasto: Poznań
Wysłany:
2013-05-10, 20:07
Skończyłem "Zdumiewająca sprawa Nakręcanego Człowieka" Marka Hodder'a ( świetna książka, chociaż pierwsza część minimalnie lepsza) i zabieram się za "Fastlane Milionera".
Czytam "Chustkę", czyli książkowe wydanie bloga walczącej z rakiem Joanny Sałygi. Ta książka tak mnie poruszyła, że - paradoksalnie - chyba nie będę w stanie napisać jej recenzji. Dobrze, że to egzemplarz własny, a nie recenzyjny.
Męczę "Potop", który mam jako lekturę. Wszystkie trzy części. Na razie jestem na... sześćdziesiątej którejś stronie i nie ma szans, żebym wyrobił się przed terminem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).