Przede wszystkim techno, tak, ale nie taką typową rąbankę, tylko takie fajne, melodyjne. Czasami zdarza mi się też słuchać naszych wykonawców (Sylwia Grzeszczak, Owal, itp.).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Różne odmiany rocka, najchętniej symfoniczny lub progresywny, trochę metalu, ale nie za dużo. Nie pogardzę dobrą muzyką elektroniczną, uwielbiam muzykę klasyczną.
______________________________________________________ Zapraszam do spróbowania:
Wysłany:
2013-07-18, 22:32
nie ma jednego gatunku, który uwielbiam, bo to byłoby głupie. jest zbyt wiele różnorodności, każdy gatunek daje inne doznania, dlatego ograniczanie się do jednego jest dla mnie niezrozumiałe.
wychodzę z założenia, że nie słucham gatunków, tylko zespoły/wykonawców.
na ogół poruszam się w klimatach indie rocka, uwielbiam muzykę elektroniczną.
ostatnio na tapecie mam The Maccabees, Alt-J, San Cisco, Queens of the Stone Age i parę innych
______________________________________________________ jestem specjalistką od spraw damsko-męskich. jestem perfekcjonistką - w życiu i w kuchni (gdzie odpoczywam). lubię pieprzyć. czytaj mnie więcej tutaj
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).