Widzę że na forum większość lubi bokserki pewnie to przez nasze zamiłowanie do boksu po zwycięstwach Diablo
Ja wolę slipy ale bardzo wąsko wycięte, prawie jak stringi
pzd:)
Bokserki (pod kilkoma warunkami)
-muszą być wyprane (ewentualnie włożone brązowym z tyłu, żółtym z przodu)
-muszą delikatnie obciskać (dyndanie niewskazane)
-muszą być z odpowiedniego materiału by nie zostawiać kłaków w tyłku (przepraszam za dosłowność ale to może być problem)
-muszą oddawać moje cechy charakteru (wzorki, napisy, kolorwe elementy mile widziane)
Faceci zdecydowanie bardziej podobają mi się w bokserkach, lekko obcisłych. Obcisłe slipy nie są specjalnie estetyczne, ale to raczej kwestia gustu. Ja stawiam na bokserki.
Tak? to sama sobie noś gacie, które wchodzą w...
(żartuję tzn. nie żartuję z tym że slipy to się przynajmniej naciągają, a bokserki to się niestety układają niewygodnie )
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).