Panna Marchewka Blogger.Klub
Imię: Dominika
Wiek: 35 Dołączyła: 10 Mar 2013 Posty: 28 Miasto: Koszalin/Słupsk
Wysłany:
2013-04-23, 15:37
A ja jestem za niczym najchętniej obcy kraj.
Sama pochodzę z nad morza- do Ustki mam niedaleko i wiem że jest to świetna opcja, tak czasem pojechać i wsłuchać się w szum fal, a góry... jakoś mnie nie jarają
Imię: Marcin
Dołączył/a: 23 Kwi 2013 Posty: 25 Miasto: Lublin
Wysłany:
2013-04-23, 20:43
Nad naszym morzem trafić w pogodę to delikatnie mówiąc ruletka, a co do kosztów to atrakcyjne "last-minute" w ciepłych krajach może wyjść zdecydowanie taniej niż wczasy w Polsce, dlatego w kraju góry, morze nie koniecznie nasze:)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
tadek Blogger.Klub
Dołączył/a: 20 Maj 2011 Posty: 2
Wysłany:
2013-05-01, 09:55
Ja pochodzę z okolic Szczecina i przeprowadziłem się w góry. Powiem tak, na początku wszędzie jest fajnie. Człowiek się jednak przyzwyczaja i jest lipa...
damian1000 WordPress.Klub
Dołączył/a: 11 Maj 2013 Posty: 22
Wysłany:
2013-05-11, 16:24
Morze, zawsze morze. Chodzic nie cierpie
charlie Blogger.Klub
Zdecydowanie góry. Uwielbiam wędrówki górskie :-)
Nad morzem (oprócz kąpieli) denerwuje mnie prawie wszystko - piasek, który wszędzie włazi, słońce, od którego (mimo najwyższych filtrów) od razu dostaje oparzeń...
Wysłany:
2013-07-17, 10:04
pochodzę z gór, ale - niczego im nie ujmując - bliższe jest mi morze. uwielbiam jego nieskończoność, wzburzenie, toń. uwielbiam nadmorski klimat. niedawno wróciłam znad morza i teraz już jestem stuprocentowo pewna, że w przyszłości właśnie na jakimś wybrzeżu chciałabym mieszkać.
______________________________________________________ jestem specjalistką od spraw damsko-męskich. jestem perfekcjonistką - w życiu i w kuchni (gdzie odpoczywam). lubię pieprzyć. czytaj mnie więcej tutaj
Nie jestem fanką ani jednego, ani drugiego, ale jeśli już to góry. Wolę aktywny wypoczynek, nad morze wszyscy jeżdżą, żeby leżeć na plaży, czego ja nie znoszę. Mogę się potaplać w wodzie, ale jestem tym znudzona po piętnastu minutach. Pozostaje mi więc łażenie po promenadzie, na której nie ma absolutnie nic ciekawego.
Jeśli chodzi o wakacje to zdecydowanie najbardziej lubię zwiedzać, zwykle więc wybieram się gdzieś, gdzie jest wiele do zobaczenia - zarówno w Polsce, jak i zagranicą.
______________________________________________________ Zapraszam do spróbowania:
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).