olapen1 Blogger.Klub
Imię: Ola
Wysłany:
2013-03-10, 16:56
A ja lubię i góry, i morze. ;D Chociaż mieszkam w górach, to i tak zawsze z niecierpliwością czekam, aż zacznie się sezon narciarski. A co do morza - w wakacje obowiązkowo.
W góry! Nad morzem po prostu nie ma co robić ... Ileż można leżeć plackiem na plaży, ewentualnie chodzić dookoła niej po palącym w stopy piasku i przeciskać się między tłumami ludzi, w tym większości - niemieckich, wywalonych "orek" na brzeg?
Zdecydowanie góry! Morze to tylko od strony morza, a nie lądu
można zwiedzać zabytkowe miasta położone nad morzem. Można nurkować i poznawać podwodny świat. Grać w piłkę plażową, jeździć na skuterze wodnym, wypłynąć łodzią na otwarte morze, łowić ryby, latać paralotnią..
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jasne, można jeszcze iść na wind/kitesurfing ... Dla przeciętnego człowieka, z przeciętnym portfelem nie jest to dostępne Już sam pobyt nad morzem zżera dostateczną ilość funduszy Więc pozostaje mi tylko granie w piłkę - na plaży zapełnionej ludźmi. Bo nurkowanie też zżera pieniądze i żeby było naprawdę interesujące - trzeba mieć już pewne umiejętności. Wypłynięcie łodzią na otwarte morze - no to pisałam - lubię morze, ale od strony morza. Ale wtedy nazywam to rejsem, a nie wyjazdem nad morze
Łowić ryby - też trzeba sobie załatwić odpowiednie uprawnienia. Latać paralotnią - pieniądze, albo sprzęt i uprawnienia
Ugf, pobyt w górach też do tanich nie należy, jazda na nartach czy desce to również spory wydatek. By zobaczyć coś ciekawszego trzeba zabrać ze sobą przewodnika lub mieć doświadczenie.
Niekoniecznie trzeba nad polskie morze jechać, często za granicą jest taniej i pewniejsza pogoda.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
AnonimowyBloger
Dołączył/a: 24 Mar 2013 Posty: 5 Miasto: Wadowice
Wysłany:
2013-03-24, 11:50
Zdecydowanie góry ponieważ wolę aktywny wypoczynek, a opalanie się na plaży zaczyna mnie nudzić po 15 minutach.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).