Wiek: 41 Dołączył/a: 20 Maj 2013 Posty: 16 Miasto: Lublin/Manchester
Wysłany:
2013-05-20, 14:28
Rugby, hokej na lodzie, piłka ręczna - wszystkie te sporty wymagają niezłomnego charakteru. Nie ma w nich miejsca na symulowanie (tak powszechne w piłce nożnej).
______________________________________________________ Zapraszam na jedynego w Polsce bloga o rugby:
Rocky pisze o rugby http://r0cky-rugby.blogspot.com
Ostatnio w internecie natrafiłem na ankietę, która została przeprowadzona wśród kobiet na temat właśnie najbardziej męskiego sportu.
Wygrała wspinaczka i ja podpisuję się pod tym obiema rękami! Wspinaczka to podejmowanie wyzwań, adrenalina, zdobywanie szczytów, celów oraz niezależność i symbol ciągłego parcia do przodu.
O ile dobrze kojarzę, to gdzieś tam w czołówce była też turystyka górska. To też świetna sprawa: ciężki plecak, strome podejścia, nieprzewidywalna pogoda, odciski... Ale niestety nie zawsze się da
Moim skromnym zdaniem piłka nożna, a szczególnie już jak gra Korona Kielce. Jest walka, ambicja i zaangażowanie, a o to przede wszystkim w sporcie chodzi.
pływanie :O? moim zdaniem męski sport jest wtedy kiedy jest rywalizacja ciało w ciało jak w rugby, a za najbardziej męski uważam sporty walki - siła, odwaga, wytrzymałość, koncentracja, umijętnosci i hart ducha
MarcoPolo [Usunięty]
Wysłany:
2013-07-22, 16:01
Od zawsze boks. Choć niestety ostatnio przestałem go oglądać bo mam wrażenie, że nawet ten sport poszedł w komercje i to nie to samo co kiedyś
W Polsce na pewno piłka nożna, jest wszędzie reklamowana i promowana. Pamiętam lekcje wf-u, katorga nożna nożna siatkówka nożna chińska nożna nożna. Zero polotu żeby zróżnicować ten przedmiot.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).