Słucham wszystkiego, co się da. Najbardziej lubię reggae, rap i stary polski rock. Ulubione zespoły i wykonawcy: Mesajah, Junior Stress, Bednarek, Colio, Wiz Khalifa, Lady Punk, czy też Perfect.
Moim ulubionym gatunkiem jest melodic death metal, ale gust mam trochę rozjechany, bo właśnie obok takiego ulubionego szwedzkiego zespołu Hypocrisy jest zaraz Placebo...:) Lubię posłuchać lżejszej muzyki oprócz różnych metalowych zespołów.
Imię: Justek
Wysłany:
2013-09-05, 22:13
Jestem muzycznym uzależnieńcem! Słucham generalnie wszystkiego, co wpadnie mi w ucho, jednak... do wielu rzeczy nie mogę się przyznać przed znajomymi. Dla nich moja muzyka jest dziwna a ja potrafię zasłuchiwać się nocami i dniami.
Kiedyś byłam zamknięta tylko na muzykę klasyczną, a dzisiaj nie jestem związana z żadnym rodzajem. Słucham tego, co w jakiś sposób wyda mi się interesujące:)
Imię: Karol Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył/a: 29 Maj 2013 Posty: 64 Miasto: Śląsk
Wysłany:
2013-09-14, 14:18
Ściśle związany jestem z kulturą hip-hopową, więc i tej muzyki w moich uszach najwięcej. Jednak wraz ze zdobywaniem kolejnych lat na życiowym liczniku wzrosła chyba moja świadomość, akceptacja i szacunek dla innych rodzajów muzyki i chętnie odnoszę się do różnych gatunków. Nawet na ulubione piwo miodowe chodzę do pub'u słynącego z koncertów muzyki blues i rock : )
______________________________________________________ I'm just a dreamer but I'm hanging on.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).