Ostatnio oglądałam Oz - Wielki i potężny. Prosty, lekki, przyjemny i w sumie ciekawy film twórców Alicji w Krainie Czarów. Z dość modną ostatnio obsadą aktorską (którzy notabene swoją grą aż tak nie powalali na kolana).
Szczególnie dobry dla rodziców z dziećmi - dzieciom będzie się podobało, a rodzice wyhaczą dla siebie swoje perełki, których dzieci i tak nie zrozumieją, a dla nich będą odpowiednio dwuznaczne Coś w sam raz na luźne niedzielne popołudnie
Chociaż trzeba przyznać, że grafika dość dobrze zrobiona I efekty też
Ostatnio poraz 100 oglądałam film pt. " Uprowadzona", jak dla mnie tak prawdziwy, tak realny <3 MIŁOŚĆ OJCA DO CÓRKI przedstawiona chyba w najbardziej dosłowny sposób, kto nie widział POLECAM
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
pipi86 Blogger.Klub
Wysłany:
2013-07-06, 19:31
Ja byłam na noc kina więc oglądałam 3
Intruz ,straszny film5 i szlana pułapka5
Wczoraj byłem na Człowieku ze Stali i jestem bardzo zadowolony ze spędzonego czasu w kinie.
Film pomimo, że nie należy do kina ambitnego to fabularnie, według mnie nie można mu wiele zarzucić.
Owszem ma swoje wady m.in. bardzo dziwnie wyglądające sceny walki, nie wiem w jaki sposób były one wykonywane, ale coś chyba poszło nie tak.
Pomimo tego i reszty błędów film jest warty obejrzenia i kto jeszcze nie widział niech pędzi do kina póki jeszcze seanse trwają.
Ostanio byłam w kinie na Pacific Rim. Jeśli chodzi o mnie to bardzo mi się podobał, nawet nie zauważyłam kiedy się skończył. Nie ma tam zbędnej gadaniny, może znajdziecie 3-4 sceny, w której prowadzone są dłuższe dialogi.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).