Mi zajmuje to ok. 20 minut jeżeli przygotowuję się do pracy/ na uczelnię (bo nie wymaga to jakiś cudów ), a jak na imprezę to... to pewnie koło 1,5h, bo nigdy nie wiem co ubrać i przymierzam milion ciuchów przed lustrem.
______________________________________________________ Publicystyka doprawiona garścią socjologii i szczyptą psychologii.
Wysłany:
2013-07-17, 09:55
jestem z natury z tych, którzy nie lubią przeciągać pewnych rzeczy. nigdy, przenigdy nie mizdrzyłam się przed lustrem, bo jeśli mam gdzieś wyjść, to za bardzo nie mogę się doczekać, żeby robić perfekcyjny makijaż kładąc jakieś cienie na powieki.
poza tym mam bardzo wrażliwą skórę, dlatego makijaż u mnie to jedynie lekki podkład, tusz do rzęs (chociaż nie zawsze) i szminka. to oznacza, że u mnie "5 minut" oznacza góra 5.
______________________________________________________ jestem specjalistką od spraw damsko-męskich. jestem perfekcjonistką - w życiu i w kuchni (gdzie odpoczywam). lubię pieprzyć. czytaj mnie więcej tutaj
ailischia Blogger.Klub
Wysłany:
2013-08-29, 17:12
Zależy od sytuacji, ale chyba nigdy czas przygotowań nie przekroczył 1,5-2h - łącznie z myciem włosów, suszeniem ich, układaniem i pełnym starannym makijażem
Widzę, że szykujemy się w podobnym czasie. Na co dzień wystarczy nawet 5 minut, jak jest impreza czy ważne wyjście to wiadomo dłużej, ale głównie ze względu na "nie mam się w co ubrać".
______________________________________________________ Zapraszam Was do mojego świata: www.modjus.pl
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).