Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-08-01, 19:12
Znać nie znam, ale widuję. Średnio raz w miesiącu jakiegoś aktora, muzyka, reżysera czy pisarza. Jeszcze trochę i zostanę celebrytą znanym z tego, że... będę znany
No ja ostatnio miałam przyjemność poznać pisarza bardzo znanego w sumie - Mastertona.:)
Robiłam mu za prywatnego fotografa i nawet obiad z nim zjadłam.;D
Miałam okazję spotkać różnych znanych ludzi, ale nie nazwałabym tego znajomością. Miałam jednak kiedyś zaszczyt poznać pewnego znanego polskiego profesora i porozmawiać z nim. Znam również pewnego młodego, polskiego wokalistę, którego myślę, że można nazwać dość popularnym. Niestety ostatnio nie mamy ze sobą zbyt dużego kontaktu.
______________________________________________________ Zapraszam do spróbowania:
Imię: Justek
Wysłany:
2013-09-12, 22:49
Jest kilka takich osób w gronie bardzo bliskich nawet znajomych.
Ale to jakoś tak dziwnie brzmi... 'kogoś znanego', to w końcu normalni, zwyczajni ludzie są!
nożyczki [Usunięty]
Wysłany:
2013-09-15, 17:28
Zależy o jakich rozmiarów "sławie" mówimy. Jeśli o każdym kto wystąpił w jakimś programie talent-show lub tego typu, to kilkoro ludzi się znajdzie. Jeśli o kimś kto nie afiszuje się w mediach, ale ma posłuch i szacunek wśród innych, to chyba nie znam nikogo takiego
Chodziłam do szkoły z Kubą Wesołowskim, ale to bardziej wstyd niż powód do chwalenia się.
bez przesady, nie można wybierać ludzi z jakimi się chodzi do szkoły.
Ja chodziłam do podstawówki z kolesiem, którego skazano za morderstwo.
A jeżeli chodzi o znanych ludzi to zamieniłam kiedyś kilka słów z Adamczykiem.
Z zombie boyem chwile gadałam na pokazie w Warszawie. Poza tym Materla jest przyjacielem rodziny, ale to bardziej brata i ojca, bo razem sobie na siłownie chodzą
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).