Ja planuję niedługo iść do fryzjerki i poprosić, by mi dobrała kolor farby do naturalnych odrostów tak, bym już więcej nie farbowała - odwyk!
ailischia Blogger.Klub
Wysłany:
2013-08-29, 18:00
robaszekk napisał/a:
Ja planuję niedługo iść do fryzjerki i poprosić, by mi dobrała kolor farby do naturalnych odrostów tak, bym już więcej nie farbowała - odwyk!
ja mam już prawie 2 letni odwyk w październiku minie
2 lata temy miałam ścięte włosy asymetrycznie, do żuchwy, wtedy tez kolor był zbliżonych do moich naturalnych i było mi łatwiej, zapuściłam włosy obecnie lekko za ramiona i 100% moje
Ja farbuję od paru lat, na różne kolory. Zwykle raz na jakiś czas idę do fryzjera zrobić baleyage a potem odświeżam sama zwykle farbą L'oreal. Fajnie to wychodzi bo mocno farbują się odrosty i widać pasemka tak jak bym była u fryzjera. Ostatnio na zmianę robię blond i rudy
Na swojej głowie przerobiłam chyba każdy możliwy kolor.
Wymęczyłam swoje włosy w każdy możliwy sposób. Najgorzej? Domowe ściąganie czarnej farby z włosów do blondu..
Aktualnie na głowie mam sprany rudy i przymierzam się znów do czerwonego..;d
Starałam się przejść na odwyk, ale niestety.. nie da rady.
Ja mam tylko rozjaśnione końcówki, efekt jest super, ale lubię mój natrualny kolor i nigdy nie zdecydowałam się na zmianę
whin Blogger.Klub
Wysłany:
2013-09-09, 20:27
Rabuję od prawie pięciu lat, zaczęłam jakoś na początku gimnazjum. Eksperymentowałam z wieloma kolorami, ale od 2 lat jestem "czarna" i nie zamierzam nic zmieniać.
Ja w sumie od pewnego czasu farbuję na kolor zbliżony do naturalnego - Czekolada z serii loreal casting - polecam, bo farba trwała, piękne odcienie i bez amoniaku
Ale zazdroszczę, że nie musicie farbować. Naturalne włosy są super! Ja mam siwe włosy od ok. 17roku życia. Najpierw było kilka, a później stres i teraz mając 25 lat mam więcej niż połowę głowy białą... Więc bez farby nie da się żyć. Dodatkowo moje uparte włosy bardzo szybko rosną więc wypadało by farbować co 2 tygodnie.
Farbowałam kiedyś na czarno, teraz preferuje ciemny brąz/czekoladę głównie z L'Oreal
______________________________________________________ Zapraszam Was do mojego świata: www.modjus.pl
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).