Wysłany:
2009-12-29, 13:19
Nie ma nic gorszego niż czarna farba, nie ważne, czy chłop, czy baba. Nic się nie da potem zrobić z kudłami, nic. Żeby mi się nigdy taka krzywda nie stała, że będą pomylone farby i opakowania
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-12-29, 17:29
Rododendron napisał/a:
Nie ma nic gorszego niż czarna farba, nie ważne, czy chłop, czy baba. Nic się nie da potem zrobić z kudłami, nic. Żeby mi się nigdy taka krzywda nie stała, że będą pomylone farby i opakowania
Oczywiście, że można... Są dwa rozwiązania... Sorry! Trzy!
Wysłany:
2009-12-29, 17:32
Cytat
1. Dekoloryzacja u fryzjera.
2. Zgolić się na łyso.
3. Poczekać aż odrosną.
I wszystko doskonale pasuje do stwierdzenia Nic się nie da potem zrobić z kudłami, nic. (przy czym przy punkcie 2 nic pasuje jeszcze lepiej, bo i nic zostaje )
Wysłany:
2009-12-29, 18:57
Cytat
Myślałem o farbie Palette Color XXL głębia czerni.
Powiem ci tak: dołóż sobie drugie tyle i kup coś innego, byle nie Palette.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-29, 19:17
Cytat
Powiem ci tak: dołóż sobie drugie tyle i kup coś innego, byle nie Palette.
Potwierdzam. Moje włosy przez dwa miesiące dochodziły do siebie po tej farbie. I do tego szybko kolor blaknie.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Tobiasz, a jaki jest główny powód chęci zapuszczania i farbowania włosów?
koleżanka mojej mamy ostatnio używała brillance intensiv-color-creme firmy schwarzkopf i bardzo sobie chwaliła, tak że moja mama także sobie pofarbowała włosy tą farbą i też jest zadowolona
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-29, 20:29
Tobiasz napisał/a:
Nie każda farba jest odpowiednia do danego koloru naturalnego. Poza tym Palette ma duży wybór.
po palette włosy mi wypadały przez dłuugi okres czasu, po garnierze - nie.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Wysłany:
2009-12-29, 21:58
Tylko sczajcie, że Palety można się pozbyć tylko tak, jak napisała to Inez kilka postów wyżej I nawet na żywo widziałam, czym to się kończy (opis: koleżanka-blond, zrobiła się na granatową-czerń, 2 razy!, po czym poszła na dekolor iii... do tej pory wygląda niewyględnie). Jak ktoś chce mieć 3 kolory blondu i brązu na głowie jednocześnie, to polecam
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).