Mam też pewne obawy, czy serwis nie zmierza ku porzuceniu.
w takim razie to czwarty, polski serwis blogowy, który przechodzi w zapomnienie. Pozostałe trzy to obecnie (według mnie): eblog, blog4u, ownlog.
Lis Zwiadowca napisał/a:
wart tych kilku złoty, pomimo że już trochę przestarzały, ale da się spokojnie blogować. Sprawia wrażenie porzuconego, zapowiadane zmiany wciąż nadal nie nadeszły.
kiedyś rekomendowałem z czystym sumieniem, bo administrator starał się ulepszać skrypt i poprawiać ewentualne błędy na bieżąco. W chwili obecnej wiele usług zostało ukrytych, wyłączonych, kilka nie działa, zaczynają szwankować kolejne. Nikt nie dąży do tego by polepszyć sytuację.
Lis Zwiadowca napisał/a:
Fajny, ale brakuje mi np. notek użytkowników na głównej stronie (której chyba też nie ma jako takiej)
Miliony blogów, to by raczej sensu nie miało, artykuły pojawiałyby się na ułamki sekund w godzinach szczytu.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Prowadzę bloga na Blogger.com, z którego jestem zadowolona - jak dla początkującej blogerki nie wydaje mi się, aż tak strasznie trudny do opanowania. A jak nie wiem, jak coś ustawić to szukam tutaj na forum albo w internecie grunt to się nie bać i próbować
angealika Blogger.Klub
Wysłany:
2013-05-19, 11:48
zawsze najlepszy był dla mnie blogger. teraz zaczyna mnie irytować, bo co raz bardziej łączą go z Google. Od 1 lipca podobno ma zniknąć opcja obserwowania....
chyba z Google+, bo z Google to jest połączony od kiedy go kupili
angealika napisał/a:
Od 1 lipca podobno ma zniknąć opcja obserwowania....
zamykają Google Reader nie obserwatorów :-) ale na nich też przyjdzie czas -> więcej info
Z obecnych w Polsce i darmowych nadal dominuje Blogger. Reszta daleko w tyle. Mnie irytuje Blog.pl, który chyba na własne życzenie chce się pozbyć użytkowników wciskając im co chwilę nowe reklamy, w nowych miejscach.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Miałam blogi w różnych miejscach, ale ostatecznie zostałam na bloggerze
i jestem zadowolona.
Ja tak samo
[ Dodano: 01-07-2013, 17:54 ]
Htsz napisał/a:
Z obecnych w Polsce i darmowych nadal dominuje Blogger. Reszta daleko w tyle. Mnie irytuje Blog.pl, który chyba na własne życzenie chce się pozbyć użytkowników wciskając im co chwilę nowe reklamy, w nowych miejscach.
Z obecnych w Polsce i darmowych nadal dominuje Blogger. Reszta daleko w tyle.
Mnie jednak przekonał do siebie wordpress.com Może nie jest do końca darmowy, ale czy aż tak daleko w tyle?
______________________________________________________ http://uwws.wordpress.com Serdecznie zapraszam na mój blog motywacyjny. Chcesz odmienić swoje ciało i ducha? Zapraszam!
Trening, ćwiczenia i dieta poparte wiedzą anatomiczną, fizjologiczną, możliwościami naszych mięśni i nowinkami medycznymi.
Mi osobiście bardzo podoba się blogger. Mają bardzo łatwy w obsłudze i intuicyjny panel i fajnie przedstawione statystyki. Być może jest to kwestia przyzwyczajenia, to fakt, ale na pewno będę trwał na bloggerze, dopóki nie przeniosę się na płatny serwis .
No cóż. Ja jestem z lekka przerażona ostatnimi czasy. Mam w planach założyć troszkę rozbudowanego bloga, potrzebuję jakiegoś hm, dobrego, najlepiej darmowego bloga (wiem, że dobre i tanie/darmowe to oksymoron, ale wciąż mam nadzieję ) gdzie będę mogła oprócz strony głównej mieć przejrzyste podstrony, najlepiej, gdyby każda mogła mieć inny jeśli nie szablon to chociaż obraz w nagłówku, czy coś.
______________________________________________________ nie ufaj widokówkom..
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).