Bardzz przejrzysty, prosty blog - osobiście odrzucił mnie wpis o minetce, może dlatego, że ostatnio przeczytałam już takie posty na przynajmniej trzech blogach, ale podobała mi się "satyra" o jesiennej modzie
Jak dla mnie blog jest aż nadto minimalistyczny + wszechogarniający spłaszczony szary. Musiałby mnie przekonać treścią, żebym została jego stałą czytelniczką. Mówi się, że trzy kolory są ok - może dodaj jeszcze inny kolor. Albo duży nagłówek?
juankrk Blogger.Klub
Imię: Janek
Dołączył/a: 02 Lis 2013 Posty: 34 Miasto: Kraków / Polska
Wysłany:
2013-11-03, 19:32
Aktualna wersja fajna - prosto i klarownie, fajne te social ikonki... podzielisz się patentem na wprowadzenie ich? Sorry za offtop...
Zaczytana Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Paź 2013 Posty: 38 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-11-03, 22:20
bardzo ładny, estetyczny blog. Zachęca do czytania.
Nie mam się o co przyczepić...może jedynie tytuł odrobinę mnie kuje po oczach tym,że jest zbyt mały odstęp między dwoma wyrazami...a może po prostu się czepiam jednak:)
Szablon ponownie zmieniłem, przy którym, jak sądzę, zostanę na dłużej.
Ma kilka niedociągnięć (przy których może pomożecie), ale mam nadzieję, że te drobne uchybienia naprawię dość szybko.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).