Kupiłabym dom dla mamy, dom dla siebie, gdzieś za miastem. Apartament w centrum, ze dwa mniejsze mieszkania na wynajem. Część przeznaczyłabym dla schroniska Ciapkowo, część wrzuciła na lokatę, wynajęłabym apartament we Włoszech i dużo bym podróżowała.
I zainwestowała we własną agencję reklamową.
Oj z chęcią przyjmę 10 milionów tylko jak tu trafić w 6?
Na co bym wydała?
Pierwszy na mojej liście jest wymarzony dom w górach. Pewnie kupiłabym jakieś mieszkania na wynajem i 2 samochody (a co mi tam, niech mąż pozna moją dobroć).
Część odłożyłabym na lokatę. Chyba to tyle jeśli chodzi o takie większe rzeczy.
Kupiłabym ziemię.
Kiedyś marzyłam o życiu z procentów, ale spodziewam się w naszym zacnym kraju jakiegoś Cypru czy czegoś podobnego, więc u nas żadnych lokat never ever nie założę. ;P
Kupiłabym ziemię, mieszkania, a potem wybrałabym sobie rodzinę lub instytucję, bądź kraj któremu chce pomóc. Z pominięciem charytatywniaków.
Część bym pewnie wsadziła na jakąś lokatę, kupiłabym przyjaciołom jakiś fajny prezent albo zorganizowała imprezę dla najbliższych przyjaciół a potem bym pojechała na moją wymarzoną objazdówkę po Ameryce
mopsta Blogger.Klub
Imię: Jacek
Dołączył/a: 08 Maj 2011 Posty: 36
Wysłany:
2013-12-25, 18:57
Na pewno wrzuciłbym 5 milionów na lokatę, suma rosłaby, za drugie 5 milionów podróżowałbym po calutkim świecie i prowadziłbym na prawdę dostanie życie. Z pieniędzy ulokowanych na lokacie zainwestowałbym w coś co przynosiłoby mi zysk, żebym się nie nudził.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).