Czasem jakiś "Dziennik Zachodni" jeżeli tata kupi. Tak to ograniczam się czasem do "Świata wiedzy".
Druh Boruch Blogger.Klub
Dołączył/a: 19 Paź 2013 Posty: 4
Wysłany:
2013-10-20, 01:20
Do Rzeczy, Historia do Rzeczy - te regularnie.
Od czasu do czasu sięgam po Uważam Rze, Uważam Rze Historię, Rzeczpospolitą, Opcję na prawo, Frondę.
Z prasy muzycznej tylko ziny i to okazjonalnie. Teraz Rock jest dla mnie niestrawny. Robią go mentalne stare dziady, dla których szczytem ekstremy w muzyce jest death metal, a wyznacznikiem muzycznego kunsztu Pink Floyd. Zresztą, nawet poprzednia wersja tego pisma czyli Tylko Rock, chociaż o wiele lepsza, i tak była zapóźniona w stosunku do tego, czego słucha się na świecie. Gdyby wychodził Brum, to bym go kupował.
Zaczytana Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Paź 2013 Posty: 38 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-10-29, 22:00
Ja prenumeruję "Coaching" od czasu do czasu kupuję "Wysokie obcasy".
Kiedyś też kupowałam "Świat wiedzy", ale jakoś nagle przestałam...hmm...może powinnam do tego wrócić...
Ja oszczędzam na gazetach Wolę przeglądać nowości w internecie, choć moim źródłem gazet jest dziadziuś, który zawsze daje mi Politykę i Newsweeka Jak jestem w domu i mama ma coś pod ręką to przekartkuję Zwierciadło, Claudię albo inne babskie pisma.
Najchętniej czytałabym Focusa i National Geographic ale nie wydam kilkunastu zł na gazetę którą raz przeczytam i pójdzie do kosza -.-
Uwielbiam Sieci (Mazurek i Zalewski wymiatają!), Sieci Historii oraz Do Rzeczy Historia. Czasem kupię jakiś magazyn specjalistyczny np. Technika Wojskowa Historia (15 zeta!!!).
Teraz Rock jest dla mnie niestrawny. Robią go mentalne stare dziady, dla których szczytem ekstremy w muzyce jest death metal, a wyznacznikiem muzycznego kunsztu Pink Floyd. Zresztą, nawet poprzednia wersja tego pisma czyli Tylko Rock, chociaż o wiele lepsza, i tak była zapóźniona w stosunku do tego, czego słucha się na świecie.
Szczera prawda, niestety... Mimo to wciąż kupuję - felietony wciąż są ciekawe, a artykuły i wywiady czasem jeszcze zahaczają o moje muzyczne zainteresowania. No i ciągle brak sensownej alternatywy.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).