Z dawnych lat znam wyróżniającego się dziś piłkarza gdańskiej Lechii Przemka Frankowskiego, a jako początkujący dziennikarz poznałem póki co i porozmawiałem choćby z Zanussim, Cejrowskim czy Kupcewiczem. Spory rozrzut dziedzin w jakich panowie działają, ale trzeba łapać okazje.
Ja miałem okazję jechać windą z Kryszakiem. Nawet trochę pożartował, bo gdy wszedł do windy to winda jakimś dziwnym trafem pojechała znów na dół choć miała jechać w górę.
Przez jakiś czas pracowałem na studiach w teatrze, poznałem m.in. : Cezarego Żaka, Sylwestra Maciejewskiego, Bogdana Kalusa, Piotra Pręgowskiego, Krystynę Sienkiewicz i Piotra Cyrwusa.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
adambibliotekarz
Imię: Adam
Dołączył/a: 03 Kwi 2014 Posty: 55 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2014-04-05, 21:09
Aktorzy powinni mieć pamięć do ... tekstu, ale czy do twarzy?
Znać nie znam ale poznałem wielu znamienitych polskich żużlowców m.in. Sławomira Drabika, Józefa Kafla, Marka Cieślaka, Józefa Jarmułę Nie wiem czy oni się tacy znani ale kilka osób pewnie ich kojarzy. Głupie pojęcie to "bycie znanym"..z wiadomych przyczyn
Aktorzy powinni mieć pamięć do ... tekstu, ale czy do twarzy?
Ja już kiedyś tu pisałem, że minąłem się w klatce z Dariuszem Kowalskim (Traczem z "Plebanii"). Ostatnio trafiamy na siebie dość regularnie, ale nie mam śmiałości, żeby zacząć rozmowę w trakcie jazdy windą.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).