ja mam 51 subskrypcji, więc nie chce mi się wypisywać , ale miedzy innymi jest tam:
Tay Zonday, niekryty, gonciarz, emaniacy, tvgry.pl i wiele wiele innych
Ja trochę tego mam. Przede wszystkim LekkoStronniczy, Gonciarz, kanały muzyczne pokroju Majestic, BBC Radio 1, Cifra Club - jak grać poszczególne piosenki, Late Night with Jimmy Fallon i trochę o grach.
Histeryczna Blogger.Klub
Wysłany:
2014-03-04, 20:50
Najbardziej lubię Beczkę. Kiedyś oglądałam Niekrytego, ale coraz słabiej mu idzie.
Standardowo tak: Abstrachuje i AdBuster. Niedawno wpadłam na LisiePiekło - całkiem wesoło, taka polska Jenna Marbles.
NagorszyBlog WordPress.Klub
Wysłany:
2014-03-19, 18:01
Ja subskrybuję głównie kanału muzyczne, żeby być na bieżąco
Jeśli chodzi o Youtuberów to są to głównie ludzie spoza naszego kraju, bo, moim zdaniem, nasz Youtube trochę kuleje... Z polskich kanałów będzie to SA Wardęga, Abstrachuje i Mówiąc Inaczej. Ach, no i ostatnio BartekUsaTv
Nic nie subskrybuje. Kiedyś kochałem kanadyjskiego komika, Jona Lajoie, teraz czasem obejrzę na Wardęgę, Abstrachuje i M.M. Kolonko. Co prawda wiem co i jak w youtuberskim świecie piszczy, ale nie specjalnie mnie to kręci.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).