Bardzo lubię Lekko Stronniczych, Dema, Niekrytego Krytyka, Baśkę Kwarc, 20m2 Łukasza, Kocham Gotować i Aero czyli Damiana. No i oczywiście moooc kanałów babskich czyli modowo-urodowych ubię Nieesię, Nissiax, Kajmanową, CallMeBlondie, Eweline1988, Inez82, moje rodowite lublinianki z kanału LoveandGreatShoes i wiele wiele innych
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
niebawem kilka subskrypcji wyleci z uwagi na brak aktualizacji. Będziesz jednym z nowych, pasuje ?
Pochwal się jakie kanały obserwujesz Ty Mateuszu, to może być ciekawe, bo sam jesteś twórcą na YT.
Jak już się drugi raz wypowiadam w tym temacie to dodam jeszcze, że z LS zrezygnowałem jakiś czas temu. Do Karola i Włodka nic nie mam, ale znudziło mnie to pitu pitu
Niekrytego nigdy nie subskrybowałem, nie śmieszy mnie to aż tak. Jak już mam się odmóżdżać to wolę u Gonciarza. Baśka jest reżyserowana i coraz słabsza, kiedyś obserwowałem jej kanał, ale przestało mnie to bawić.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Uff.. z ciekawości sprawdziłem ile kanałów ja subskrybuje, wiedziałem że jest ich sporo ale nie spodziewałem się, że jest ich aż 50!
Subskrybuje:
1. meekakitty
2. Macfra84 (niekryty)
3. Nanalew
4. wardegasa
5. bankowo1 (AdBuster)
6. AbstrachujeTV
7. Max Kolonko - MaxTV
8. SciTeraz
9. kolorowyvlog
10. paei100 (kocham gotowac)
11. CeZik
12. LS
13. Polimaty
14. KlejNuty
15. BJJB
16. Abstrahuje Plus
17. Kamil Scheicht
18. BrzydkiBurak
19. ReyWilliamJohmson
20. Tube Raiders
21. Vlogi z życia codziennego Szymona (kolorowyvlog)
22. shogun1978
23. Dawid Kwiatkowski
24. Kolorowy dwa
25. YellowVlog
26. Rozwojowiec
27. TVbigos
28. Magia uliczna
29. Marcy Shan
30. Marco 2
31. Sebastian Barycza
32. Cześć (Maryna Biel)
33. Swwet Heart
34. CudownaKraina
35. Serafin - prosto z mostu
36. Margaret Asthon
37. Pan Skarpeta
38. Martyna Biel
39. Stolica Warszawa (Zapytaj Warszawiaka)
40. Mieszko Chipselier
41. fac3card
42. Autyzm vlog
Do tego oglądam, ale nie subskrybuje:
43. Rock (oglądam poranny Rock;))
44. PolishAdam (zbanował mnie, dlatego nie mogę go subskrybować)
45. hotandfluffycomedy
46. Robin Skouteris
47. devinsupertramp
i jeszcze kilka;)
Twórcy na YouTube zastanawiają się powoli nad jakością subskrypcji.
Jakością, to znaczy? Już dawno youtuberzy zdali sobie sprawę, że liczba subskrypcji to mało dokładny wskaźnik popularności oraz liczby wyświetleń kanału i filmów.
Htsz napisał/a:
Jak to jest z Twoimi czterdziestoma dwoma - wszystkie śledzisz na bieżąco?
Tak, dziennie średnio w subskrypcjach pojawiają się po 3/4 filmy, po max. 10-15 min każdy, w zupełności zastępują mi one tv. Max 1h dziennie na yt to nie aż tak dużo;) Tym bardziej, że są to ciekawe filmy z których można coś się dowiedzieć/wynieść, a nie np. filmy typu fail compilation.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).