Smutne jest to, że jak już kogoś polubiłem to go koszą. Jednak jak bardzo fajnie być tak zaskoczonym w filmie. Przypomina mi to zabieg, który był wprowadzony w filmie "Drugie oblicze", gdzie mniej więcej w połowie filmu, tragicznie ginie główny bohater.
Intryga, polityka, strategia... Czasami przebywając na tych dworach w tych wszystkich komnatach czuję się bardzo zmęczony, zmęczony tymi zawiłościami i chcę zrobić sobie przerwę, jednak nie polecam dłuższych przerw, bo później ciężko sobie zrekonstruować przebieg zdarzeń, dlatego niekomfortowe są przerwy między sezonami. Dlatego choć jestem na bieżąco, żałuję w tym przypadku, że nie poczekałem na kompletny serial, aby wciągać go systematycznie.
Nie mogę się doczekać nowego sezonu. Trailer wyglądał obiecująco. Najbardziej czekam na ślub Jeffreya i Margaret. Ci co czytali książki wiedzą dlaczego
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Piotr
Wiek: 45 Dołączył/a: 10 Wrz 2014 Posty: 25 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-09-19, 16:52
Według stronyHBO Watch kolejny 5 sezon Gry o Tron startuje na wiosnę 2015 za 189 od dziś, a na stronie HBO można znaleźć prezentacje nowych aktorów którzy będą grali nowe postacie w 5 sezonie większość to postacie z Dorn.
Więc do tego czasu żegnam się z wami staropolskim Valar Morghulis .
Według stronyHBO Watch kolejny 5 sezon Gry o Tron startuje na wiosnę 2015 za 189 od dziś, a na stronie HBO można znaleźć prezentacje nowych aktorów którzy będą grali nowe postacie w 5 sezonie większość to postacie z Dorn.
Więc do tego czasu żegnam się z wami staropolskim Valar Morghulis .
Eh, daleko jeszcze... Serial daleko, premiera książki jeszcze dalej.
Pierwsze dwie serie obejrzałam w kilka dni. Trzecia już szła wolniej: nie więcej niż dwa odcinki i to tylko w weekend. Teraz po 2 odcinku 4 serii nie wyobrażam sobie narzucać takiego tempa jeszcze 8 odcinków. Przeczekam przez zimę
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Uwielbiam. Jest to jeden z 3 seriali, które oglądam. Z początku myślałam nad przeczytaniem książki, ale jednak wyjatkowo wolę w tym przypadku serial. Zwykle ksiażki stały nad wersjami filmowymi, ale tutaj jakoś nie mogę się przemóc.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).