Mam krótko obcięte włosy, bardzo chciałabym zafarbować na blond, ale nie orientuję się jaka farba w miarę dla włosów jest delikatna? powinnam szukać w aptekach?
Nie farbuje włosów, nigdy jeszcze nie farbowałam, bo mój kolor (ciemny brąz) pasuje mi, tylko, że ostatnio zauważyłam u siebie parę siwych włosów i raczej zdecyduje się na farbowanie u fryzjera, bo mam dość długie i grube włosy. Chcę sobie pofarbować na kolor czekoladowy, ciut ciemniejszy od naturalnych:)
Farbowałam kiedyś na ciemny brąz, używałam miliona różnych farb i zawsze mi się wydawało, że mam po nich zdrowe, lśniące włosy. Dopiero jak przestałam, to zauważyłam, jak to okropnie niszczy włosy... Jakiś rok temu postanowiłam nie malować, dopóki nie dopatrzę się siwych
Od 8 lat farbuję na blond (naturalnie jestem brunetką), zawsze u fryzjerki. Jedyny minus jest taki, że tempie, w jakim rosną mi włosy już po dwóch tygodniach mam przynajmniej centymetrowe odrosty. Już się w sumie zrobiły takim moim znakiem rozpoznawczym.
night22 [Usunięty]
Wysłany:
2014-01-14, 19:09
ja farbuję się zawsze z Joanny na czarny bez fajna bo nie czuć tak amoniaku jak w Palete
Farbowałam na przeróżne kolory od ciemnych blondów po jasne bardzo bardzo zupełnie blondy. Różnych farb używałam, na wielu producentach się zawiodłam, w tym polskich firm. Teraz od kilku lat uwielbiam rudości i przy nich pozostanę na dłużej.
Odradzam: Pallete, Szwarzkopf, LOreal, Delia (zawód okropny) oraz Wella, Syoss
Bardzo zadowolona z: GARNIERA i Londy (ale z tej drugiej nie mają rudości).
Wszystko zależy od tego jaki rodzaj/strukturę włosa posiadamy.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).