Dołączył/a: 04 Mar 2014 Posty: 31 Miasto: Radzymin
Wysłany:
2014-03-06, 22:44
Riboq napisał/a:
Peter Watts Trylogia Ryfterów 02 Wir
Uwielbiam tego aroganckiego, uczonego, autorytatywnego pisarza .
Ślepowidzenie było świetne
Teraz czytam między innymi Martina Gardnera - Pseudonauka i pseudouczeni. Bardzo ciekawa książka, z jednej strony troche mnie śmieszą teorie które opisuje, z drugiej strony - trochę to straszne, zwłaszcza ja pomyślę o współcześnie zdobywającym coraz większą popularność religijnym kreacjonizmie. Książka sprzed ponad 60 lat, a wciąż aktualna...
Zawsze myślałam, że najlepiej zdecydować idąc do biblioteki, wybierając interesującą tematykę i przegrzebując katalog albo pytając kogoś kto w tejże bibliotece pracuje, bo zazwyczaj się po prostu zna
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).